3 Μαρ 2016

Ο Αλέγκρι κάλυψε τον «ανώριμο» Ρουγκάνι

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγχωτικού ματς με την Ιντερ, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ρωτήθηκε και για την κακή εμφάνιση του Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Αρχικάο πρπονητής της Γιούβε κάλυψε τον ποδοσφαιριστή αλλά παράλληλα ζήτησε περισσότερη προσωπικότητα. 

«Ο Ντανιέλε είναι ένας πιτσιρικάς με ποιότητα και θα γίνει βασικός στη Γιουβέντους. Πρέπει να αποκτήσει εμπειρία. Σήμερα βελτιώθηκε από όταν μπήκε ο Μπαρτσάλι, όσο ήμασταν σε άμυνα τεσσάρων με τον Λιχτστάινερ δεξιά είχε πρόβλημα. Πρέπει να μείνει ήρεμος, έχει βελτιωθεί πολύ από το καλοκαίρι. Και να ωριμάσει ως προσωπικότητα, μερικές φορές μπορεί να κάνεις λάθος, να κάνεις κακές εμφανίσεις, έτσι θα ωριμάσεις, περνάς και από αυτό το στάδιο», είπε ο Αλέγκρι.


2 σχόλια:

  1. Ο παίχτης αυτός νομίζει ότι ακόμη παίζει στην Εμπολι. Ο Ογκμπονά είναι πολύ καλύτερός του και πάει και για μεγάλη μεταγραφή με τη φετινή του πολύ καλή απόδοση. Πουλήθηκε μόνο για 10 μύρια. Λάθος του Μαρότα. Άλλο ένα δυστυχώς. Όσο για τον Ρουγκάνι ένα έχω να πω : Είναι δυνατόν να αρνηθήκαμε 20 μύρια από Άρσεναλ και Νάπολι για έναν άμπαλο και όχι ανώριμο ποδοσφαιριστή?

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη είναι δυνατόν να λες αυτό για μια κακή εμφάνιση του Ρουγκάνι? και λες και τον Ογκμπονά καλύτερο του, ο Ρουγκάνι είναι το μέλλον τις ιταλικής άμυνας και να τον πουλήσουμε για να χτυπάμε το κεφάλι μας όπως κάναμε με τον Βεράτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή