14 Μαρ 2016

Ο πρόεδρος της Σασουόλο μιλάει για το μέλλον του Μπεράρντι

Οσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι τόσο θα ακούγεται το όνομα του Ντομένικο Μπεράρντι, για το μέλλον του οποίου έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος της Σασουόλο.

Ο 21χρονος εξτρέμ των νεροβέρντι μπορεί να ντυθεί μπιανκονέρο αν η Γιουβέντους δώσει το ποσό που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες και το οποίο... αλλάζει από Μέσο σε Μέσο.

Αλλοι λένε 18 εκατ. ευρώ, άλλοι 25. Οπως και να έχει, η Γιούβε έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του, αν και θα πρέπει να συναινέσει και ο ίδιος, την ίδια ώρα που κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για ενδιαφέρον άλλων ομάδων, ιταλικών και μη.

Ολα αυτά, είχαν ως αποτέλεσμα να τοποθετηθεί για το θέμα και ο πρόεδρος της Σασουόλο, Τζόρτζιο Σκουίντζι. «Μπορεί να μείνει στη Σασουόλο, ελπίζω ότι θα μείνει για ακόμη ένα χρόνο αν και δεν θέλω, φυσικά, να γίνουμε εμπόδιο στην εξέλιξη του. Στη Σασουόλο, πάντως, υπάρχει το κατάλληλο περιβάλλον για αυτόν. Από εκεί και πέρα, η Γιουβέντους έχει οψιόν απόκτησης του αλλά ελπίζω ότι θα μείνει για ακόμη ένα χρόνο» είπε ο πρόεδρος, ο οποίος σχολίασε και κάποια... τρελά σενάρια που θέλουν τον Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο της Σασουόλο να παίρνει τη θέση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιούβε.

«Δεν το έχω ακούσει αυτό. Είναι φαντασία. Ο Αλέγκρι είναι πολύ καλός προπονητής, είναι αυτός που μας ανέβασε για πρώτη φορά στη Serie B και μετάνιωσα που τον άφησα τότε να φύγει για να πάει στην Κάλιαρι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου