8 Απρ 2016

Σενάριο… επιστημονικής φαντασίας για απρόσμενη επιστροφή ποδοσφαιριστή στο Τορίνο

Τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζονται και είναι και... εντυπωσιακά, τουλάχιστον στην Ισπανία.

Η Γιουβέντους επισήμως δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα για κανέναν. Σπάνια, άλλωστε, το κάνει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κυκλοφορούν διάφορα και φέτος μάλιστα αρκετά νωρίς αφού απέχουν ακόμη δύο μήνες από τον Ιούνιο.

Ετσι, μετά τους Ιταλούς, τους Αγγλους και τους Γερμανούς, σειρά παίρνουν οι Ισπανοί, οι οποίοι έγραψαν κάτι που προκαλεί αίσθηση. Κι ας μην υπάρχει κάποια έστω ένδειξη ότι υπάρχει θέμα...

Τι έγραψαν;

Οτι υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Αρτούρο Βιντάλ στη Γιουβέντους! Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι ο Χιλιανός δεν ήταν ποτέ κατά τη διάρκεια της σεζόν 100% άνετα στο Μόναχο και την Μπάγερν, με αποτέλεσμα να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης το καλοκαίρι.

Και κάπου εκεί, οι Ισπανοί αναφέρουν ότι δύο είναι τα ενδεχόμενα: Ή θα πάει στην Τσέλσι για να συνεργαστεί ξανά με τον Αντόνιο Κόντε, ή θα επιστρέψει στο Τορίνο για να ντυθεί ξανά μπιανκονέρο.

Με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να αναχωρεί πάντως και τον Κάρλο Αντσελότι να τον διαδέχεται στο Μόναχο, τα πράγματα μάλλον θα γίνουν καλύτερα για τον Χιλιανό στην Μπάγερν.

2 σχόλια:

  1. Να πας αλλου στο Τορινο δεν εχεις καμια δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι Στάθη, τον έκανε τον κύκλο του στη Γιούβε. Δεν έχει αφήσει κάποιον λογαριασμό ανοιχτό για τον κλείσει.

      Διαγραφή