1 Απρ 2016

Δηλώσεις… παραμονής από τον Μοράτα

Δηλώσεις που παραπέμπουν σε παραμονή στη Γιουβέντους έκανε ο Αλβαρο Μοράτα.

Ο Ισπανός φορ μίλησε σε παιδάκια των ακαδημιών των μπιανκονέρι -τα οποία του έκαναν ερωτήσεις- και τα όσα είπε μπορούν να ερμηνευτούν ως προαναγγελία παραμονής στη Γιούβε. Στο κάτω-κάτω, ήταν παρόντες και δημοσιογράφοι και ο Μοράτα ήξερε πως τα όσα θα πει θα γίνουν θέμα.

«Ο αγώνας που θα ήθελα να ξαναπαίξω είναι ο περσινός τελικός του Champions League για να νικήσουμε» απάντησε σε σχετική ερώτηση ενώ το γκολ που ξεχωρίζει από όσα έβαλε ήταν «αυτό στο Μπερναμπέου στον περσινό δεύτερο ημιτελικό γιατί ένιωσα την ευτυχία τόσων πολλών ανθρώπων επειδή η Γιουβέντους επέστρεφε σε τελικό μετά από πολλά χρόνια».

Από εκεί και πέρα, αφού έδωσε διάφορες συμβουλές στους πιτσιρικάδες, ο Αλβαρο είπε κάτι ακόμη που μπορεί να ερμηνευτεί όπως θέλουμε... «Το είδωλο μου από μικρός ήταν ο Ραούλ και γι' αυτό μου αρέσει το Νο7. Πέρυσι διάλεξα το Νο9 επειδή ήταν ελεύθερο αλλά τη νέα σεζόν μπορεί να ανταλλάξω με τον Τζάτζα, ο οποίος έχει το Νο7 φέτος».

Και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, ολοκληρώνοντας την «συνέντευξη» του στους μικρούς.

«Το μυστικό σε μια ομάδα είναι να πάνε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση και να μην ασχολείται ο καθένας με τον εαυτό του. Αυτό το βλέπει ο καθένας στη Γιουβέντους κάθε φορά που σκοράρουμε. Πανηγυρίζουμε όλοι μαζί, πάντα είμαστε μαζί σε όλα. Η Γιουβέντους δεν είναι απλά μια δεμένη ποδοσφαιρική ομάδα, είναι μια πραγματική οικογένεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου