31 Μαρ 2016

Μία ακόμη πωρωτική δήλωση από τον Μπουφόν

Μπορεί να μην έχει το ίδιο πάθος όπως παλιότερα, αυτό είπε τουλάχιστον ο ίδιος, αλλά ο Τζανλουίτζι Μπουφόν συνεχίζεται να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο.

Ο σπουδαίος Ιταλός πορτιέρο ρωτήθηκε να θα άφηνε τη Γιουβέντους για μια άλλη εμπειρία στα χρόνια που του απομένουν τα ευρωπαϊκά γήπεδα.

«Θέλω να παίζω μέχρι τα 40 μου και τότε μόνο θα νοιώθω ότι έκανα αρκετά. Αλλά πάντα με την φιλοδοξία να φτάσω στην κορυφή», είπε αρχικά ο αρχηγός της Γιουβέτους και πρόσθεσε: «Ακόμα και αν μου πρόσφεραν τα διπλάσια χρήματα από αυτά που παίρνω τώρα, θα έμενα στην Γιουβέντους. Το να είμαι κομμάτι της με κάνει περήφανο επειδή έχει μία αξία και δεν υπάρχουν πλέον πολλά πράγματα με αξίες στις μέρες μας».

Όχι πως δεν το ξέρουμε, αλλά μας αρέσει να το ακούμε…

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/02/20.html
Η επιχειρηματική περιπέτεια του Μπουφόν και η απόφασή του να χάσει 20 εκατ. ευρώ. Αφού μίλησε για την μάχη του με την κατάθλιψη, είναι μια καλή ευκαιρία για να αναφέρουμε και μια οικονομική μάχη που έδωσε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/03/juventus-nea_68.html
Δέκα πράγματα που ίσως δε γνωρίζετε για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν. Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν έσπασε ακόμη ένα ρεκόρ και γράφουμε δέκα πράγματα για τον αρχηγό της Γιουβέντους. [Ολόκληρο το θέμα +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου