26 Απρ 2016

Τρεις… αμφιλεγόμενες προσωπικότητες σχολιάζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Γιούβε

Ο Αρτούρο Βιντάλ φώναξε ό,τι φώναζε επί τέσσερα χρόνια, ο πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι έδειξε ανωτερότητα και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο, δίνει συγχαρητήρια και ευχές.

Η κατάκτηση του 5ου σερί τίτλου είναι ένα ιστορικό γεγονός και το σχολιάζουν όλοι. Ανάμεσα σε αυτούς, η Tuttosport ξεχώρισε τρεις. Ο ένας είναι ο Βιντάλ, ο οποίος αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να βάλει τέλος στην τετραετή θητεία του στη Γιούβε. Ο άλλος είναι ο Ιταλός πρωθυπουργός, φανατικός ποδοσφαιρόφιλος και οπαδός της Φιορεντίνα, Ματέο Ρέντσι, ενώ ο τρίτος είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με την οποία οι μπιανκονέρι έχουν τις χειρότερες σχέσεις.

Ας δούμε πώς σχολίασαν οι τρεις τους, μέσω twitter, το ιστορικό πρωτάθλημα της Κυρίας.

Αρτούρο Βιντάλ: «Siamo noooi, siamo noooi, I Campioni dell'Italia siamo nooooii !!!».

Ματέο Ρέντσι (πρωθυπουργός):
«Δεν είναι και το καλύτερο μου και ξέρετε γιατί. Πρέπει να το κάνω όμως γιατί είναι το σωστό: Συγχαρητήρια στον Αλέγκρι και στη Γιουβέντους, Campioni d' Italia».

Κάρλο Ταβέκιο: «Συγχαρητήρια στη Γιουβέντους, η οποία απέδειξε την αξία της σε τεχνικό επίπεδο αλλά και τον χαρακτήρα της, κάνοντας μια αδιανόητη αντεπίθεση κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα είναι το αποτέλεσμα ενός επιτυχημένου προγραμματισμού και εύχομαι αυτή η δουλειά να την επαναφέρει πολύ σύντομα και στην κορυφή της Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου