15 Απρ 2016

Ο παίκτης που θέλει να «κλέψει» η Γιούβε από την Παρί

Η Γιουβέντους παρακολουθεί πάντα πολλούς πιτσιρικάδες και εκτός Ιταλίας και ο τελευταίος της στόχος είναι να πάρει ακόμη έναν μέσα από τα χέρια της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι σχέσεις με τον γαλλικό σύλλογο είχαν διαταραχθεί την άνοιξη του 2014, όταν οι μπιανκονέρι τα βρήκαν σε όλα με τον Κίνγκσλεϊ Κομάν και υπέγραψαν συμβόλαιο μαζί του, αφήνοντας την Παρί στα κρύα του λουτρού... Ο Γάλλος, τελικά, δεν έμεινε στο Τορίνο για περισσότερο από ένα χρόνο αφού ήθελε να πάει κάπου για να παίζει περισσότερο και πήγε στην Μπάγερν.

Τώρα, δύο χρόνια μετά την μεταγραφή Κομάν, η Γιοέβε εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση ενός άλλου πιτσιρικά από την ομάδα Νέων της Παρί. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Tuttosport, ο στόχος είναι ο Νανιτάμο Τζόναθαν Ικόνε, γεννηθείς το 1998, ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Ξεχωρίζει για την ταχύτητα και την τεχνική του και δεν έχει υπογράψει ακόμη νέο συμβόλαιο με την Παρί, με την οποία δεσμεύεται ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Το γεγονός ότι έχει προηγηθεί η υπόθεση Κομάν, φυσικά, κάνει τους Γάλλους να είναι πιο προσεκτικοί, ειδικά απέναντι στη Γιουβέντους, αλλά οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι θα προσπαθήσουν να τον πείσουν ότι είναι καλύτερο για τον ίδιο να γίνει μπιανκονέρο παρά να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Παριζιάνους.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου