15 Απρ 2016

Ανατροπή στην υπόθεση Μπεράρντι, τι προβληματίζει τη Γιουβέντους

Λίγες μέρες μετά την «σίγουρη μεταγραφή Μπεράντι», τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν τώρα ότι δεν είναι και 100% σίγουρη.

Η Γιουβέντους δεν επιβεβαίωσε κανένα από τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών για οριστική συμφωνία για την απόκτηση του Μπεράρντι, όπως δεν επιβεβαίωσε ούτε η Σασουόλο ή η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Και αφού δεν επιβεβαίωσε κανείς, τα ΜΜΕ που θεωρούσαν δεδομένη την μεταγραφή, τώρα λένε ότι δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα σίγουρο, ειδικά από την στιγμή που δεν έχουν πέσει υπογραφές.

Πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα;

Καταρχάς, ο Μπεράρντι φέρεται να μην είναι πεπεισμένος 100% ότι είναι καλό για τον ίδιο να έρθει στη Γιούβε διότι δεν μπορεί να του εγγυηθεί θέση βασικού. Είναι εντυπωσιακό, φυσικά, το πώς ένας πιτσιρικάς θέλει -και γράφεται για δεύτερη σερί χρονιά αυτό για τον Μπεράρντι- να έχει σίγουρη θέση στην 11άδα της Γιουβέντους...

Το γεγονός ότι ο νεαρός Ντομένικο έχει μια τέτοια αντίληψη, δεν αρέσει πολύ στη διοίκηση των μπιανκονέρι, όπως γράφει η Tuttosport, με αποτέλεσμα να μην είναι ακόμη τίποτα σίγουρο.

Και δεν είναι ακόμη τίποτα σίγουρο γιατί έχουν και στο Τορίνο κάποιες αμφιβολίες, όπως για παράδειγμα σχετικά με τον χαρακτήρα και τη σταθερότητα του ποδοσφαιριστή. Ο Μπεράρντι έχει αρκετές αποβολές ως τώρα, σε αυτά τα χρόνια της Σασουόλο, για χτυπήματα εκτός φάσης, δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει μια σταθερότητα στην απόδοση του και γενικά έχει αρχίσει να προκαλεί εκνευρισμό το γεγονός ότι θέλει εγγυημένη θέση στην 11άδα.

Ετσι, όπως αναφέρει η Tuttosport, οι Γιουβέντους και Σασουόλο θα μιλήσουν και προς το τέλος της σεζόν, όταν θα πρέπει να είναι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές πιο σίγουρες για το τι θέλουν να κάνουν.

Οι μπιανκονέρι έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Μπεράρντι αλλά προς το παρόν τόσο αυτοί όσο και ο 21χρονος επιθετικός δεν έχουν καταλήξει στο αν πρέπει ή όχι να δεσμευτούν...
Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου