Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Η Γιούβε είναι έτοιμη να ξεπεράσει τον εαυτό της για να πάρει τον Καβάνι

Νέες πληροφορίες σχετικά με τις ασπρόμαυρες κινήσεις για τον Εντινσον Καβάνι αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομανό στο Calciomercato.

Στο ρεπορτάζ του αναφέρει πως η Γιουβέντους θέλει πραγματικά τον Ουρουγουανό άσσο της Παρί και θέλει το αποδείξει εμπράκτως προσφέροντάς του ένα ηγεμονικό (για τη φιλοσοφία της ομάδας) συμβόλαιο.

Η Γιουβέντους έχει οριοθετήσει ένα άτυπο ταβάνι στις απολαβές που προσφέρει στους παίκτες της και το ποσό αυτό δεν ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ. Οποιοδήποτε άλλο τίμημα, θεωρούν στη Γιουβέντους πως θα χαλάσει τις ισορροπίες.

Παρόλα αυτά, στην περίπτωση του Καβάνι, η Γιούβε είναι πρόθυμη να ξεπεράσει τον εαυτό της και να του προσφέρει περισσότερα χρήματα ώστε να τον πείσει να έρθει στο Τορίνο. Οι πληροφορίες της ιταλικής ιστοσελίδας αναφέρουν πως είναι διατεθειμένη να του δώσει έως και 7 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου, ο Καβάνι φαίνεται πως ψάχνει ένα συμβόλαιο 4 ετών και η Γιούβε του προσφέρει τρία χρόνια (συν ένα), ενώ το κόστος της μεταγραφής θα είναι από 45 έως 50 εκατ. ευρώ.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου