7 Απρ 2016

Σουηδός γυμναστής κατηγορεί τη Γιουβέντους και χαρακτηρίζει ντοπαρισμένο τον Ιμπραΐμοβιτς!

Ενας γυμναστής από την Σουηδία κατηγόρησε την Γιουβέντους ότι ντόπαρε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, για να πάρει τελικά την απάντηση του από τους συμπατριώτες του.

Ονομάζεται Ουλφ Λέναρτ Κάρλσον, είναι 69 ετών και προφανώς ήθελε, έστω σε αυτή την ηλικία, να γίνει γνωστός και έξω από τα σύνορα της πατρίδας του. Και το κατάφερε για μια μέρα...

Παίρνοντας μέρος σε μια εκδήλωση που διοργάνωσαν σουηδικές εφημερίδες, ο Κάρλσον αποφάσισε να ξεχωρίσει, λέγοντας το εξής: «Ο Ζλάταν πήρε δέκα κιλά στους πρώτους έξι μήνες του στη Γιουβέντους, πιστεύω ότι ήταν ντοπαρισμένος ή τουλάχιστον έτσι νομίζω. Ναι, είμαι σίγουρος για αυτό που λέω. Δεν είναι δυνατόν να πάρεις δέκα κιλά σε έξι μήνες, όπως έγινε με τον Ιμπραΐμοβιτς».

Αφού είπε όσα είπε, χωρίς να έχει αποδείξεις, ανέλαβε ο υπεύθυνος Τύπου της εθνικής Σουηδίας, Νίκλας Μποντέλ.

«Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τα λόγια του Κάρλσον, αλλά πρέπει να πω ότι μου φαίνεται πολύ άσχημο αυτό που είπε. Για να πεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να είσαι σίγουρος και να έχεις ακλόνητες αποδείξεις, είναι πολύ σοβαρή κατηγορία, δεν μπορείς να τα λες χωρίς ακλόνητες αποδείξεις».

Αποδείξεις, φυσικά, ο Κάρλσον δεν έχει και φάνηκε και από το «τουλάχιστον έτσι νομίζω», που είπε σχετικά με το θέμα. Επίσης, σύμφωνα με τους Σουηδούς, δεν προκύπτει από πουθενά ότι Ιμπραΐμοβιτς και Κάρλσον έχουν τόσο έμπιστη σχέση ώστε να του έλεγε ο Ζλάταν κάτι τέτοιο. Και δεν θα μπορούσε να του το πει, πολύ απλά γιατί δεν ισχύει τίποτα από όσα είπε ο Κάρλσον.

Ο Ιμπραΐμοβιτς, άλλωστε, στους πρώτους έξι μήνες στη Γιουβέντους δεν πήρε δέκα κιλά αλλά... δύο. Και είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό γιατί άλλη δουλειά κάνουν στη Γιουβέντους και γενικά στην Ιταλία και άλλη στον Αγιαξ και στην Ολλανδία, όπου αγωνιζόταν ο Ζλάταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου