11 Απρ 2016

Ο πιο «καθαρός» αμυντικός της Ιταλίας είναι ο Ντανιέλε Ρουγκάνι

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι ήταν βασικός στο Σαν Σίρο, επιβεβαίωσε ότι μπαίνει όλο και περισσότερο στο κλίμα και παράλληλα τρέχει ένα ξεχωριστό ρεκόρ.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ήρθε το καλοκαίρι με μεγάλες φιλοδοξίες, όπως μεγάλες ήταν και είναι και οι προσδοκίες που έχουν όλοι από αυτόν. Το ξεκίνημα, όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, ήταν δύσκολο καθώς άλλο η Εμπολι και άλλο η Γιουβέντους, με τον Μαξ Αλέγκρι να τονίζει αρκετές φορές ότι χρειάζεται χρόνο και ότι δυσκολευόταν πολύ στους πρώτους μήνες να καταλάβει τους μηχανισμούς της άμυνας στο 3-5-2.

Οπως και να έχει, μετά την τραγική απόδοση στη ρεβάνς του κυπέλλου με την Ιντερ, ο Ρουγκάνι δείχνει να ωριμάζει και στις τελευταίες αγωνιστικές έχει πάρει θέση βασικού, με τον Αλέγκρι να τον εμπιστεύεται και στο ντέρμπι με τη Μίλαν.

Ενα ματς, στο οποίο ο Ντανιέλε συμπλήρωσε 50 αγώνες στη Serie A χωρίς να δεχθεί έστω κίτρινη κάρτα! Τα 38 ματς ήταν πέρυσι με την Εμπολι (δεν έχασε ούτε λεπτό στο πρωτάθλημα), άλλες 12 συμμετοχές έχει κάνει φέτος ως μπιανκονέρο και παραμένει ο πιο καθαρός αμυντικός της Ιταλίας αφού δεν έχει κιτρινιστεί ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου