14 Απρ 2016

Πόσα δίνει στην Παρί η Γιούβε για τον Καβάνι και τι συμβόλαιο του προσφέρει

Αποφασισμένη να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση Καβάνι είναι η Γιουβέντους, ποντάροντας στο να έχει σύμμαχο και τον ίδιο.

Ο αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League και η αποτυχία για ακόμη μία χρονιά στο να προκριθεί τουλάχιστον στον ημιτελικό, αναμένεται να φέρει αλλαγές. Σύμφωνα με τους Γάλλους, η διοίκηση των Παριζιάνων έχει αποφασίσει να κάνει μια μίνι-επανάσταση στο ρόστερ και όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τους επιθετικούς.

Σύμφωνα με τα γαλλικά και ιταλικά ρεπορτάζ, η Παρί προτιμάει να χάσει ως ελεύθερο τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και να διατηρήσει τον Εντίνσον Καβάνι αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θέλει ο Ουρουγουανός...

Ο Matador φέρεται να έχει... ξενερώσει στο Παρίσι αφού βλέπει ότι η Παρί δεν μπορεί, παρά το γεγονός ότι έχει πετροδόλαρα, να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και αυτό είναι καλό για την Γιουβέντους.

Αυτό υποστηρίζει η Gazzetta dello Sport, η οποία αναφέρει ότι οι μπιανκονέρι είναι αποφασισμένοι να ασχοληθούν σοβαρά με τον Καβάνι, ειδικά σε περίπτωση επιστροφής του Αλβαρο Μοράτα στην Ρεάλ.

Και επειδή θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τον Ουρουγουανό, είναι αποφασισμένη, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, να δώσει μέχρι και 40 εκατ. ευρώ στην Παρί και 4ετές συμβόλαιο στον ίδιο με ετήσιες απολαβές 6,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου