14 Απρ 2016

Ο Ντιμπάλα… απειλεί τον Τέβες και τα κατορθώματά του

Ο Πάουλο Ντιμπάλα επιστρέφει στη δράση και στο... κυνήγι του Κάρλος Τέβες, έχοντας επτά αγώνες στη διάθεση του για να τον προσπεράσει.

Ο Αργεντίνος άσος έχασε τα δύο τελευταία ματς με τις Εμπολι και Μίλαν αλλά έχει καταφέρει να επιστρέψει στις προπονήσεις και αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για το κυριακάτικο ματς με την πρώην ομάδα του, την Παλέρμο. Ετσι, θα συνεχίσει την προσπάθεια του να ξεπεράσει τις επιδόσεις του Κάρλος Τέβες, στη δική του πρώτη χρονιά στη Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, ο «Απάτσε» την σεζόν 2014-15 έβαλε 21 γκολ σε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μέσο όρο 0,43 γκολ ανά ματς. Ο Τέβες είχε βάλει 19 γκολ στη Serie A, ένα στο Σούπερ Καπ, ένα στο Europa League, μηδέν στο Champions League...

Ο Ντιμπάλα τώρα, έχοντας μηδαμινή εμπειρία μπροστά στον Τέβες όπως σημειώνει η Gazzetta dello Sport, έχει πετύχει προς το παρόν 18 γκολ σε 40 συμμετοχές, με μέσο όρο 0,45 ανά ματς.

Καλύτερο, δηλαδή, από ό,τι ο Τέβες, έχοντας σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις: Ο Πάουλο έχει 14 γκολ στη Serie A (καλύτερη ατομική επίδοση, ξεπέρασε τα 13 με την Παλέρμο πέρυσι), ένα στο Champions League, δύο στο Coppa Italia, ένα στο Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Λάτσιο (ακριβώς όπως ο Κάρλος το 2014-15).

Εχοντας σκοράρει για τελευταία φορά στις 11 Μαρτίου, στο 1-0 επί της Σασουόλο, καθώς στη συνέχεια υπήρξε το πρόβλημα τραυματισμού (έλειψε με την Μπάγερν, έγινε αλλαγή νωρίς με την Τορίνο, έλειψε με Εμπολι και Μίλαν), ο Ντιμπάλα ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη δράση και στα γκολ.

Για να ξεπεράσει τον προκάτοχο Τέβες, θα πρέπει να βάλει άλλα τέσσερα γκολ σε επτά ματς, έξι της Serie A συν τον τελικό του Coppa Italia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου