22 Απρ 2016

Δηλώσεις... παραμονής από τον Ερνάνες

Στη Γιουβέντους όλα είναι καλά και ο Ερνάνες βρήκε την ευκαιρία να δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει.

Ο Βραζιλιάνος, που ήρθε για 10άρι, χρησιμοποιείται από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μπροστά από την άμυνα σαν αντι-Μαρκίσιο. Οχι τώρα, με τον τραυματισμό του Ιταλού, αλλά και άλλες φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν, όταν έλειπε ο Κλαούντιο. Η αλήθεια είναι πως εκεί μοιάζει καλύτερος από ό,τι ως 10άρι, χωρίς να είμαστε σίγουροι αν είναι όντως σχετικά καλός ή αν τον κάνει η ομάδα να δείχνει έτσι.

Οπως και να έχει, στις δηλώσεις του είχε μόνο καλά λόγια να πει για την Γιουβέντους και τη νοοτροπία της -πώς αλλάζουν οι καιροί καμιά φορά- αφού θέλει να μείνει και για του χρόνου αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι και το πιο πιθανό...

«Ο τίτλος είναι κοντά αλλά δεν τελείωσε ακόμη, απομένει ένα βήμα. Οταν ήμουν στη Βραζιλία, στη Σαν Πάολο, είχα την τύχη να κατακτήσω πρωταθλήματα και σε εκείνη την ομάδα είχαμε την ίδια νοοτροπία και ξαναβρήκα στη Γιουβέντους. Μπαίνω πάντα στο γήπεδο με νοοτροπία νικητή και είμαι χαρούμενος επειδή βρίσκομαι σε μια ομάδα που έχει το ίδιο συναίσθημα με μένα. Δείξαμε και στην Ευρώπη την αξία μας αφού παίξαμε στα ίσα με την Μπάγερν, είμαστε έτοιμοι για να φτάσουμε ως το τέλος στο Champions League. Νιώθω άνετα σε αυτή τη νέα θέση μπροστά από την άμυνα, σε αυτούς τους μήνες έμαθα πολλά. Μου λείπει λίγο η αίσθηση του να σκοράρεις αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα γίνει κι αυτό».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου