22 Απρ 2016

Τα 6 ονόματα που έχουν προβάδισμα στο μεταγραφικό σχεδιασμό της Γιουβέντους

Το Sky Italia βρίσκει πάντα το timing για να δώσει αναλυτικό μεταγραφικό ρεπορτάζ για την Γιουβέντους.

Την τελευταία εβδομάδα η συζήτηση στο Τορίνο περισσότερο κι από το scudetto που έρχεται, αφορούσε στην ανανέωση του συμβολαίου του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, η οποία ουσιαστικά συνδέθηκε με το μέλλον του Πολ Πογκμπά.

Ο προπονητής δεν θέλει πώληση κανενός νεαρού, ο Μπέπε Μαρότα είπε ότι δεν πωλείται κανείς, ο Γάλλος δείχνει με την συμπεριφορά του ότι είναι ευτυχισμένος και δεν έχει λόγο να φύγει.

Ετσι, μέσα σε αυτό το κλίμα, το Sky Italia ήρθε να δώσει μια πιο σφαιρική ματιά στα μεταγραφικά της Γιουβέντους, αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς. Ετσι, αφού πρώτα επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της Tuttosport, σύμφωνα με το οποίο ο Πογκμπά δεν κάνει σκέψης αποχώρησης, παρουσίασε τα δύο πλάνα της Γιούβε. Το ένα σε ενδεχόμενη πώληση του Γάλλου με περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ να μπαίνουν στο ταμείο, το άλλο χωρίς πώληση του Πολ.

Σε περίπτωση πώλησης του Πογκμπά, το Sky Italia υποστηρίζει ότι οι μπιανκονέρι θα αποκτήσουν τον Αντρέ Γκόμες της Βαλένθια σίγουρα, τον Εντινσον Καβάνι (ειδικά αν φύγει ο Μοράτα) και μπορεί να πάρει πακέτο και τους Χένρικ Μκιταριάν και Γιάγια Τουρέ. Ο Αρμένιος, πάντως, έχει δεχθεί πρόταση από την Ντόρτμουντ για ανανέωση του συμβολαίου.

Αν, όπως λένε όλοι οι εμπλεκόμενοι αυτή την στιγμή, ο Πογκμπά παραμείνει στο Τορίνο, η Γιουβέντους θα κινηθεί για να αποκτήσει τον Αντρέ Γκόμες για το κέντρο, τον Σίμε Βρσάλικο της Σασουόλο για μπακ-απ του Λιχτστάινερ και τον Ντομένικο Μπεράρντι για αντι-Κουαδράδο και γενικά για ό,τι χρειαστεί στην επίθεση.

Γενικά, λέει το Sky Italia, αν υπάρχει κάτι σίγουρο από τώρα για το καλοκαίρι, είναι ότι θα ντυθεί μπιανκονέρο ο Μπεράρντι αφού η απόφαση έχει παρθεί. Οσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του Μοράτα στην Ρεάλ, το ρεπορτάζ δεν αναφέρει όνομα πιθανού αντικαταστάτη αν δεν πουληθεί ο Πογκμπά.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα πάει φέτος στα μεταγραφικά το Sky Italia γιατί πέρυσι δεν είχε και το καλύτερο ποσοστό...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου