22 Απρ 2016

Πώς μπορεί να πάρει η Γιούβε τον Καβάνι βγάζοντας μόνο 20 εκατ. ευρώ από το μπάτζετ

Η χθεσινή είδηση με τα ισπανικά μέσα να γράφουν πως η Γιουβέντους ρωτούσε επίμονα τη Ρεάλ για την υπόθεση Μοράτα (διαβάστε εδώ το σχετικό θέμα) ίσως να έχει μια πολύ σημαντική προέκταση και να σχετίζεται με μία μεταγραφική πρόταση που θέλουν να κάνουν οι μπιανκονέρι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όπως τουλάχιστον τα παρουσιάζει αθρογράφος του Calciomercato…

Οι σχέσεις της Γιουβέντους με την Παρί βρίσκονται σε μία ψυχή κατάσταση. Αιτία είναι ο Κομάν. Βέβαια, σε αυτό το επίπεδο, οι σχέσεις μπορούν να αλλάξουν σε μία βραδιά, για μία απόφαση.

Οι Γάλλοι κάνοντας τον σχεδιασμό τη ομάδας του για τη νέα χρονιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θέλουν να κρατήσουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αλλά και να ενισχύσουν την επίθεσή τους με καινούργιους ποδοσφαιριστές (στόχοι που έχουν ακουστεί είναι οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Νεϊμάρ, Γκονσάλο Ιγκουαΐν). Ο Εντινσον Καβάνι φαίνεται πως δεν έχει θέση στη νέα ομάδα.

Ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του (Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης, γράφει ο Ιταλός δημοσιογράφος) φαίνεται πως έχουν στρέψει αλλού τα μάτια τους. Η Γιουβέντους δείχνει να είναι, στην παρούσα φάση, ο πιο σοβαρός ενδιαφερόμενος για να αποκτήσει τον Ουρουγυανό.

Μπορεί να σπάσει ο πάγος μεταξύ των δύο ομάδων; Το ερώτημα έχει εύκολη απάντηση. Αν η Γιουβέντους είναι πρόθυμοι να δαπανήσει 50 εκατ. ευρώ για να τον πάρει (τόσο τιμάται από την Παρί), οι δύο σύλλογοι θα κάτσουν στο τραπέζι με στόχο το σήμερα και το αύριο και όχι με τη λογική του χθες.

Η Γιουβέντους ασκεί πίεση στη Ρεάλ για τον Αλβαρο Μοράτα. Ισως η πληροφόρηση των μπιανκονέρι να λέει πως οι Μαδριλένοι τον θέλουν. Παίρνοντας η Γιούβε 30 εκατ. ευρώ από την παραχώρηση του Μοράτα, βάζουν άλλα 20 με 25 εκατ. ευρώ από τον μπάτζετ του μεταγραφικού σχεδιασμού του καλοκαιριού και φέρνουν τον Καβάνι στο Τορίνο.

Μην ξεχνάμε, υποστηρίζει το ρεπορτάζ, πως ο Καβάνι ενδιέφερε τη Γιούβε από την εποχή της Νάπολι. Χρειάζεται να γίνουν στοχευμένες κινήσεις και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο…

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_780.html
Γιούβε σε Ρεάλ: Αποφασίστε σύντομα τι θα κάνετε με τον Μοράτα. Η Ρεάλ μπορεί να κάνει χρήση της ρήτρας για τον Μοράτα και καταβάλλοντας 30 εκατ. ευρώ να το πάρει πίσω, αρκεί να είναι σύμφωνος και ο ποδοσφαιριστής. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_974.html
Η μεταγραφή του Ρονάλντο και το απίστευτο ντόμινο των επιθετικών που επηρεάζει και τη Γιούβε. Το μεταγραφικό σενάριο που θέλει τον Κριστιάνο να αφήνει τη Ρεάλ και να πηγαίνει στην Παρί φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων. [Ολόκληρο το θέμα +]



Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου