15 Απρ 2016

Κουαδράδο: Είμαστε ένα ωραίο γκρουπ, όλοι στην ίδια πλευρά και κανείς μας δεν κάνει πίσω

Ο Χουάν Κουαδράδο δεν είπε ευθέως ότι θέλει να παραμείνει στη Γιουβέντους αλλά προσπάθησε να το κάνει με έμμεσο τρόπο.

Η Γιούβε, όπως έχει πει και ο Μπέπε Μαρότα, θέλει να αγοράσει τον Κολομβιανό εξτρέμ αλλά η Τσέλσι θέλει να τον κρατήσει λόγω Αντόνιο Κόντε. Οταν το θέμα φτάνει εκεί, η επιθυμία του ποδοσφαιριστή μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική και ο Κουαδράδο προτιμάει τους μπιανκονέρι.

Αυτό το είχε πει πριν μήνες δηλώνοντας ευτυχισμένος και το είπε και τώρα, έστω όχι ευθέως, αναφερόμενος στο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και στην εμπιστοσύνη που του δείχνει πάντα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουαδράδο σε δηλώσεις του.

Για το ματς με την Παλέρμο: «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Παίζουμε εντός έδρας και για εμάς είναι πάντα σημαντικό να έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς μας, είναι ένα έξτρα όπλο».

Για τον Μπουφόν: «Ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι δίνει στην ομάδα. Το να ξέρουμε ότι είναι ο Τζίτζι στην εστία μας, μας δίνει δίνει σιγουριά και μας κάνει υπερήφανους. Δίνει πάρα πολλά στην ομάδα, όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στα αποδυτήρια».

Για το μυστικό της Γιουβέντους: «Εδώ είναι σαν να είσαι σε μια οικογένεια. Είμαστε ένα ωραίο γκρουπ όχι μόνο εντός αλλά και εκτός γηπέδου, είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά και αυτό φαίνεται και όταν πρέπει να δώσουμε μάχη. Κανείς μας δεν κάνει πίσω, όλοι δίνουμε τα πάντα και ο ένας βοηθάει τον άλλο. Η Γιουβέντους είναι μια σπουδαία ομάδα με σπουδαίους πρωταθλητές».

Για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: «Ο mister μας οδηγεί σε μια υπέροχη σεζόν. Μου ζητάει να παίζω απλά, να είμαι προσεκτικός ανασταλτικά και όταν έχω χώρο να κάνω αυτό που ξέρω. Αισθάνομαι την εμπιστοσύνη του και προσπαθώ να βελτιώνομαι γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Να προσπαθείς πάντα να βελτιώνεσαι, να ωριμάζεις».

Για το ποιο είναι το γκολ των ονείρων του: «Θα ήθελα να βάλω ένα με ανάποδο ψαλίδι. Είναι δύσκολο να το κάνεις αλλά ποιος ξέρει...».

1 σχόλιο: