28 Απρ 2016

Το σχέδιο της Γιουβέντους για τον Πογκμπά

Η Γιουβέντους είναι αποφασισμένη να χτίσει τη νέα της ομάδας πάνω σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ενας από αυτούς φαίνεται πως είναι ο Πολ Πογκμπά.

Η ιταλική σελίδα Calciomercato παρουσιάζει ως αποκλειστικό θέμα τις σκέψεις των μπιανονέρι για τον Γάλλο άσο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διοίκηση φαίνεται πως είναι έτοιμη να του προσφέρει επέκταση και αναπροσαρμογή συμβολαίου, διατηρώντας τον Πογκμπά ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτης της ομάδας, αλλά δίνοντάς του ακόμη περισσότερα.

Αυτή τη στιγμή, ο Πογκμπά παίρνει 4,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Η σκέψη είναι να ανανεώσει μέχρι το 2020 και να αυξηθούν οι απολαβές του.

Οι πληροφορίες των Ιταλών κάνουν λόγο για ετήσιο μισθό 6 εκατ. ευρώ αλλά σταδιακή αύξηση κάθε χρόνο ώστε το 2020 να παίρνει από τη Γιούβε 7,5 εκατ. ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο θα του δείξει πόσο θέλει να τον κρατήσει αλλά και να του κλείσει τα αυτιά στις «σειρήνες» που θα ακουστούν.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/03/juventus_17.html
Αναλυτικά τα συμβόλαια της Γιουβέντους, πόσα παίρνει ο καθένας. Αφού παρουσιάσαμε τα δέκα πιο ακριβά συμβόλαια της Serie A, ας δούμε τώρα και όλα τα συμβόλαια της Γιουβέντους. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/02/blog-post_195.html
Πότε λήγουν όλα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της Γιουβέντους. Ο Σιμόνε Παντοΐν ανανέωσε μέχρι το 2017. Ο Μαξ Περέιρα επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2020. [Ολόκληρο το θέμα +]





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου