28 Απρ 2016

Ο Λιχτστάινερ μιλάει για τον χαμό που έγινε στο Βίνοβο: Όλοι είχαμε ξεφύγει!

Ο Στέφαν Λιχτστάινερ μίλησε για το πόσο όμορφο είναι το φετινό πρωτάθλημα της Γιουβέντους και αναφέρθηκε στους αντιπάλους και στους πανηγυρισμούς στο Βίνοβο μετά την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ελβετός δεξιός μπακ-χαφ όταν από ρωτήθηκε το Sky Italia για τον φετινό τίτλο, απάντησε: «Το φετινό πρωτάθλημα, ως συναίσθημα, μοιάζει με το πρώτο (το αήττητο) αυτής της πενταετίας, υπολογίζοντας και το πόσες αλλαγές έγιναν στο ρόστερ το καλοκαίρι. Μετά το ματς με την Φιορεντίνα, αφού είχε προηγηθεί και η νίκη επί της Μίλαν, ήμασταν σίγουροι για την κατάκτηση του τίτλου. Ξέραμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ότι η Νάπολι δεν θα τα παρατήσει αλλά ήμασταν πάντα αισιόδοξοι, αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να έρθει η μαθηματική επιβεβαίωση».

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για τους αντιπάλους της Γιουβέντους και το αν υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που μπορούν να κοντράρουν τους μπιανκονέρι, είπε: «Πάντα είχαμε δυνατούς αντιπάλους, όπως η Νάπολι φέτος, ή όπως η Ρόμα το 2014. Αν δεν είχαμε πάρει 102 βαθμούς τότε, το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε η Ρόμα. Οι τζαλορόσι και η Νάπολι θα είναι δυνατοί αντίπαλοι και την επόμενη σεζόν και πιστεύω ότι θα επιστρέψουν δυναμικά και οι Ιντερ και Μίλαν».

Τέλος, σχετικά με το ποιος ήταν αυτός που ξέφυγε περισσότερο κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για το scudetto, είπε πως «βασικά όλοι. Ημασταν όλοι ευτυχισμένοι, από εκεί και πέρα έχετε δει την εικόνα με την τούμπα του Πολ (Πογκμπά) οπότε καταλαβαίνετε πάνω-κάτω τι έγινε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου