14 Απρ 2016

Ο Μπονούτσι αποκάλυψε πώς προέκυψε ο πανηγυρισμός-σήμα κατατεθέν του

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποκάλυψε πώς προέκυψε ο πανηγυρισμός του, αναφέρθηκε στην αγάπη του για το... τραγούδι και θυμήθηκε τις πλάκες που έκανε πάντα στον Αρτούρο Βιντάλ.

Ο διεθνής αμυντικός της Γιουβέντους ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε ένα από τα πιο δημοφιλή show της ιταλικής τηλεόρασης και εκεί, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν μίλησε για αγωνιστικά θέματα αλλά για τα... γύρω-γύρω. Οπως, για παράδειγμα, πώς προέκυψε ο πανηγυρισμός του, με τον οποίο προτρέπει τους άλλους να πλύνουν το στόμα τους πριν μιλήσουν.

«Ο πανηγυρισμός γεννήθηκε πριν έξι χρόνια, όταν υπέγραψα στη Γιουβέντους. Με τους φίλους μου βάλαμε ένα στοίχημα. Αν έβαζα πέντε γκολ στην πρώτη μου σεζόν και πανηγύριζα με αυτόν τον τρόπο, θα ξύριζαν τα κεφάλια τους. Τελικά δεν έβαλα πέντε αλλά ο πανηγυρισμός έμεινε», εξήγησε ο Μπονούτσι, ο οποίος στη συνέχεια είπε ότι εκτός γηπέδου δεν είναι τόσο σκληρός όσο μέσα σε αυτό, αποκαλύπτοντας ότι του αρέσει να... τραγουδάει!

«Μου αρέσει το καραόκε και τραγουδάω και στο μπάνιο. Οταν βγαίνω με τους φίλους για γεύμα, αν βρω την ευκαιρία, τραγουδάω κι εκεί. Αν με... σφυρίζουν; Εχω συνηθίσει πλέον. Οταν δεν έπαιζα καλά στη Γιουβέντους, για παράδειγμα, με σφύριζαν 40.000 άνθρωποι, όλο το γήπεδο. Τώρα πλέον υπάρχουν μόνο χειροκροτήματα, δεν ασχολούμαι με το αν κάποιος αντίπαλος με αποδοκιμάζει».

Από εκεί και πέρα, ο Λεονάρντο είπε ότι το κλίμα στη Γιουβέντους την τελευταία πενταετία παραπέμπει σε μια μεγάλη παρέα, σε μια πραγματική οικογένεια και όταν ρωτήθηκε για το ποιος ήταν το αγαπημένο του... θύμα σε διάφορες πλάκες, απάντησε: «Οταν ήμασταν στα ξενοδοχεία ο Αρτούρο ήταν πάντα ο Νο1 στόχος μου. Τώρα, πλέον, δεν είναι μαζί και μπορεί να νιώθει και ανακουφισμένος επειδή γλιτώνει όσα του έκανα. Μια φορά, για παράδειγμα, βρήκε το κρεβάτι του εντελώς διαλυμένο, το στρώμα ήταν στο μπαλκόνι, τα σεντόνια πεταμένα οπουδήποτε».

Κι όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν οι επαφές με τον Βιντάλ σταμάτησαν μετά την μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου, είπε πως «όχι, μιλάμε ακόμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου