14 Απρ 2016

Τι ξεχωριστό θα αντέγραφε ο Ρουγκάνι από τους Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι

Ευτυχισμένος για την παρουσία του στην 11άδα και τις πολύ καλές εμφανίσεις τον τελευταίο μήνα, ο Ντανιέλε Ρουγκάνι εξήγησε πώς τον βοήθησαν προπονητής και συμπαίκτες, επέλεξε μια ξεχωριστή στιγμή του στη Γιουβέντους και αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός στο Sky Italia.

Για τον χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα και τις καλές εμφανίσεις: «Ζω αυτή την περίοδο με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια. Για μένα είναι μεγάλη ικανοποίηση το να με επιλέγει για την 11άδα ο προπονητής, τον οποίο θα πρέπει να δικαιώσω για την εμπιστοσύνη του δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το πώς τον βοήθησαν προπονητής και συμπαίκτες: «Μου μιλούσε πάντα πολύ, λέγοντας μου να έχω υπομονή, να είμαι ήρεμος. Ο Αλέγκρι ήταν πάντα κοντά μου. Από εκεί και πέρα, σε μια ομάδα όπως η Γιουβέντους, με σπουδαίους πρωταθλητές που γράφουν την ιστορία του ποδοσφαίρου, πρέπει να μπεις στα αποδυτήρια με ταπεινότητα, προσγειωμένος. Αυτό έκανα και χάρη στη βοήθεια και των συμπαικτών μου κερδίζω σιγά-σιγά τον χρόνο μου».

Για τους Μπαρτσάλι-Μπονούτσι-Κιελίνι: «Είναι τρεις εκπληκτικοί αμυντικοί, με χαρακτηριστικά που αν τα αναμίξεις βγάζεις τον τέλειο αμυντικό. Από τον Μπαρτσάλι θέλω να πάρω την προσοχή του, από τον Κιελίνι την επιθετικότητα του και την αγωνιστική κακία του, από τον Μπονούτσι την προσωπικότητα του και την ικανότητα του να κάνει παιχνίδι από την άμυνα».

Για την στιγμή που ξεχωρίζει ως μπιανκονέρο:
«Αν πρέπει να επιλέξω μια στιγμή ως ξεχωριστή, τότε θα πω το ντεμπούτο μου, το οποίο ήταν στο ματς με την Σεβίλλη στο Champions League. Είπα στον εαυτό μου ότι είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, το να είμαι στη Γιούβε και να παίζω σε μια τέτοια διοργάνωση».

Για την μάχη του τίτλου:
«Απομένουν έξι αγωνιστικές, οι αντίπαλοι δεν τα παρατάνε, υπάρχουν ακόμη διαθέσιμοι βαθμοί και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό ως το τέλος. Ισως να είναι ένα σημαντικό σημείο ο αγώνας στη Φλωρεντία στις 24 του μήνα, χωρίς να ξεχνάμε όμως ότι μέχρι τότε έχουμε δύο αγώνες εντός έδρας και θα πρέπει να έχουμε τα σωστά αποτελέσματα για να πάμε φορτσάτοι στη Φλωρεντία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου