21 Απρ 2016

Κομάν: Από τη Γιούβε έφυγα λόγω του συστήματος

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν αναφέρθηκε ξανά στη Γιουβέντους και έδωσε μια νέα εκδοχή για την απόφαση του να πάει στην Μπάγερν Μονάχου.

Μετά την μετακίνηση του στους Βαυαρούς, αρχικά με διετή δανεισμό ο οποίος θα γίνει στην πορεία κανονική μεταγραφή, ο Κομάν έλεγε ότι ζήτησε να φύγει από τους μπιανκονέρι επειδή δεν θα έπαιρνε πολύ χρόνο συμμετοχής. Τώρα, σχολιάζοντας ξανά την αποχώρησή του από μια ομάδα η οποία αποδεικνύει συνεχώς ότι πιστεύει στους πιτσιρικάδες, έδωσε μια νέα εκδοχή για το πώς πήρε την απόφαση να ζητήσει να φύγει.

«Στην Ιταλία είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να δουλέψεις πολύ. Η Γιουβέντους είναι η ομάδα στην οποία δούλεψα περισσότερο, έμαθα πολλά στις προπονήσεις. Εκανα και κάποιες συμμετοχές, είναι ένα πρωτάθλημα κλειστό, για τον δικό μου τρόπο παιχνιδιού είναι ένα πρωτάθλημα που με βοήθησε να μάθω. Γιατί έφυγα; Λόγω του συστήματος. Στη Γιούβε ήξερα ότι φέτος θα έπαιζα περισσότερο σε σχέση με πέρυσι, μίλησα με τον προπονητή, μου έδωσε να καταλάβω ότι με υπολόγιζε. Το θέμα είναι ότι θα έπρεπε να παίξω σαν επιθετικός και δεν μπορώ σε αυτόν τον ρόλο να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Αν και θα έπαιζα περισσότερο, δεν θα ήμουν τόσο καλός όσο είμαι εδώ στην Μπάγερν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου