21 Απρ 2016

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε για να καλύψει το κενό του Μαρκίσιο

Η Γιουβέντους μετά τον τραυματισμό του Κλαούντιο Μαρκίσιο είναι σίγουρο πως θα κινηθεί για ποδοσφαιριστή στη θέση του Ιταλού μέσου. Ο Μπέπε Μαρότα δήλωσε πως θα επιχειρηθεί μια καλή αγορά.

Όπως είναι φυσικό, άρχισε η μεταγραφολογία για τη συγκεκριμένη θέση. Ένας ποδοσφαιριστής που ακούστηκε είναι ο Τζόσουα Ζιλαβογκί. Ο Γάλλος αγωνίζεται στη Βόλφσμπουργκ και μπορεί να παίξει τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά.

Το σχετικό ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρει πως μπορεί να μην έχει τη βαρύτητα των Γκουιντογκάν ή Γιάγια Τουρέ, περιπτώσεις που στο κοντινό παρελθόν έχουν γραφτεί για τη Γιούβε, αλλά θεωρείται ένας ικανός μέσος ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί και με λιγότερα χρήματα.

Ο Ζιλαβογκί ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν  κατάφερε ποτέ να πείσει τον Ντιέγκο Σιμεόνε, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί στους Γερμανούς. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως με 12 εκατ. ευρώ η Γιούβε θα μπορέσει να διαπραγματευτεί και να κλείσει τη μεταγραφή, αν φυσικά τον θέλει.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. 110 εκατομμύρια για pogba και πέρνεις ericksen απο Τότεναμ και gundogan ή mchitaryan απο dortmund και το κέντρο είναι μπόμπα. Σου μένουν και κάποια για καβάντζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλο δίλημμα Δημήτρη. Όχι τόσο οι παίκτες που θα έρθουν (αν πληρώσεις, υπάρχει υλικό στην αγορά) αλλά αν θα πρέπει να φύγει. Η αλήθεια είναι πως κάνει πολύ πιο ώριμο δεύτερο γύρο και δείχνει να έχει αυτοπεποίθηση. Για να δούμε. Η μεταγραφική περίοδος θα είναι μεγάλη…

      Forza Juve!

      Διαγραφή