6 Απρ 2016

Ποιος δεν έχει πωλητήριο αλλά με μια καλή πρόταση η Γιούβε τον δίνει

Τα μεταγραφικά είναι πάντα περίεργες υποθέσεις. Αλλιώς τα υπολογίζεις και αλλιώς έρχονται. Ένα δημοσίευμα που παρουσιάζεται ως αποκλειστικό από το calciomercato δημιουργεί αίσθηση.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα, η Γιουβέντους δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Μάριο Μάντζουκιτς που έχει κερδίσει φέτος την εμπιστοσύνη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αλλά… Αλλά υπάρχει ένα σημαντικό «αλλά».

Αλλά αν έρθει μια καλή πρόταση, η διοίκηση είναι πρόθυμη να την συζητήσει. Όχι μόνο για τα χρήματα αλλά και για το μεταγραφικό ντόμινο που θα υπάρξει. Ας δούμε αναλυτικά το σκεπτικό…

Ο Μάντζουκιτς δεν έχει πετύχει ανάλογο με τις συμμετοχές του αριθμό γκολ παρόλα αυτά έχει πετύχει σημαντικά τέρματα και έχει δείξει πως «σκίζεται» για την ομάδα. Θεωρείται ένα εργαλείο στα χέρια του Αλέγκρι και τον προπονητή της Γιουβέντους τον έχει κερδίσει η συνολική εικόνα και προσφορά του ποδοσφαιριστή.

Το calciomercato υποστηρίζει πως η Γιούβε θα κινηθεί, όπως και να ’χει, για την αγορά ενός βασικού φορ που θα παίζει παρτενέρ του Πάουλο Ντιμπάλα και θεωρεί πως θα πάρει ο Μάντζουκιτς τον ρόλο που έχει σήμερα ο Αλβαρο Μοράτα και ο Σιμόνε Τζάτζα.

Για την Ισπανό μάλιστα, γράφουν πως είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει. Ως βασικό επιθετικό αναφέρει τον Εντινσον Καβάνι, οπότε, σύμφωνα με το  ιταλικό σάιτ, η νέα επιθετική γραμμή κρούσης της Γιούβε θα είναι Ντιμπάλα-Καβάνι (βασικοί), Μάντζουκιτς-Τζάτζα (αναπληρωματικοί).

Ο Μάντζουκιτς είναι πιθανό να μη δεχτεί το ρόλο του παγκίτη και εδώ έρχεται η καλή πρόταση από το εξωτερικό. Ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του με την Εβερτον να εκφράζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το σκεπτικό, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, έχει βάση. Δεν αναφέρεται κάτι ακραίο ή κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Απομένει να δούμε όμως τι θα γίνει. Και κομβικό ρόλο θα παίξει η υπόθεση Αλβαρο Μοράτα καθώς θα δούμε αν θα απελευθερωθεί άμεσα μια θέση στην επίθεση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου