21 Απρ 2016

Σε ποιον είπε ο Αλέγκρι: Πες του ότι στο επόμενο τακουνάκι που θα κάνει θα τον πετάξω έξω

Με το σκορ στο 2-0, από το γκολ του Μάριο Μάντζουκιτς και το πέναλτι του Αργεντίνου, η Γιουβέντους ήλεγχε πλήρως το ματς με την Λάτσιο και κάποια στιγμή άρχισαν τα... τακουνάκια.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έβαλε δύο γκολ και έκανε γενικά πολύ καλό ματς κόντρα στην Λάτσιο αλλά κάποια στιγμή... φλέρταρε με την αλλαγή.

Αυτός που το ξεκίνησε ήταν ο Ντιμπάλα και μάλλον δεν άρεσε στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος -σύμφωνα με το Sky Italia- φώναξε κοντά του τον Αντρέα Μπαρτσάλι και του είπε: «Πες του ότι στο επόμενο τακουνάκι που θα κάνει θα τον πετάξω έξω».

Ο allenatore έχει πει πολλές φορές, κυρίως με αφορμή κάποιες ενέργειες του Πολ Πογκμπά, ότι θέλει από τους παίκτες του να κάνουν το απλό και να μην δείχνουν... αλαζονεία προσπαθώντας το εντυπωσιακό, το οποίο μπορεί να καταλήξει σε λάθος, αμέσως μόλις χαλαρώνουν λίγο.

Δεν ξέρουμε αν ο Μπαρτσάλι το μετέφερε ή όχι στον Ντιμπάλα, πάντως δύο λεπτά μετά ο Αργεντίνος έκανε ένα σπριντ από την επίθεση στην άμυνα για να κόψει -και το έκανε- μια προσπάθεια αντεπίθεσης των λατσιάλι, με αποτέλεσμα να ηρεμήσει και ο Αλέγκρι.

Μετά το τέλος του ματς, πάντως, ο Πάουλο ρωτήθηκε για τα νεύρα του προπονητή στο τακουνάκι και είπε χαμογελαστός: «Σε εμάς τους Αργεντίνους αρέσουν αυτά τα πράγματα, άλλες φορές πετυχαίνουν, άλλες όχι. Σίγουρα ο mister κάτι θα μου πει αλλά ευτυχώς σήμερα τα πήγα καλά γενικά οπότε θα μπορέσω να απαντήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου