21 Απρ 2016

Αλεξ Σάντρο: Το καλύτερο παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο

Στο κανάλι της Γιουβέντους μίλησε ο Αλεξ Σάντρο, μία μέρα μετά το 3-0 επί της Λάτσιο.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ-χαφ έκανε ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση επιβεβαιώνοντας τη συνεχή άνοδο του και μιλώντας στο JTV αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που αφορούν τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλεξ Σάντρο.

Για τη νίκη επί της Λάτσιο:
«Ολοι οι βαθμοί είναι σημαντικοί. Σε αυτό το σημείο της σεζόν δεν μπορείς να κάνεις λάθος, πρέπει να παίζουμε πάντα για τη νίκη, κάτι που κάνουμε χάρη στη δουλειά όλης της ομάδας».

Για το πόσο πίστεψε ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση η Γιουβέντους μετά το άσχημο ξεκίνημα: «Σε όλες τις συνεντεύξεις που είχα δώσει, έλεγα πάντα ότι είμαστε ικανοί να κάνουμε κάτι καλό και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Τώρα είμαστε μπροστά αλλά ακόμη δεν κατακτήσαμε τίποτα οπότε θα πρέπει να παίξουμε τα επόμενα ματς για να γίνουμε πρωταθλητές».

Για το ποιο είναι το καλύτερο του παιχνίδι: «Δεν θα πω κάποιο από τα ματς που πέρασαν. Το καλύτερο παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο. Προσπαθώ πάντα ώστε το επόμενο ματς να είναι το καλύτερο μου».

Για το αν το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι το να φτιάχνει φάσεις για τους συμπαίκτες του:
«Είμαι πολύ χαρούμενος με το να δίνω ασίστ για τους συμπαίκτες μου και με το να μην μένω μόνο στα αμυντικά μου καθήκοντα αλλά να βοηθάω και στο άλλο μισό του γηπέδου. Μέρα με την μέρα βελτιώνομαι σε όλα αλλά αυτό δεν οφείλεται μόνο σε μένα αλλά στη δουλειά που γίνεται με όλο το προπονητικό τιμ, το οποίο με βοηθάει πολύ».

Για το πώς κατάφερε να προσαρμοστεί σύντομα στην Ιταλία:
«Ο προπονητής με βοήθησε και με βοηθάει πολύ στο τακτικό και το πνευματικό κομμάτι. Ετσι έχω καταφέρει να προσαρμοστώ σε πολύ καλό βαθμό στο ιταλικό ποδόσφαιρο και ελπίζω να πάνε ακόμη καλύτερα τα πράγματα».

Για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα: «Παίζουμε κάθε ματς σαν να είναι τελικός και προφανώς το ίδιο θα κάνουμε και την Κυριακή, θα παίξουμε για τη νίκη».

Για τον τελικό του Coppa Italia με την Μίλαν: «Οπως είπα και πριν, εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα σαν να είναι τελικός, παίζουμε πάντα για τη νίκη. Εχουμε, επομένως, την κατάλληλη νοοτροπία για τέτοια παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου