22 Απρ 2016

Ο Πογκμπά παίρνει θέση στο θέμα της υποτιθέμενης πώλησής του

Μετά τους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Μπέπε Μαρότα, είναι η σειρά του Πολ Πογκμπά να «πει» ότι δεν είναι προς πώληση.

Ο προπονητής είπε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα ότι θέλει τον Γάλλο στη Γιουβέντους και την επόμενη σεζόν, για να ακολουθήσουν οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή στο ίδιο πνεύμα. Τι λέει, όμως, ο άμεσα ενδιαφερόμενος; Τα ίδια!

Οπως αναφέρει η Tuttosport στο σημερινό της φύλλο, ο Πογκμπά θέλει να παραμείνει στο Τορίνο και να συνεχίσει με τους μπιανκονέρι αφού έχει καταλάβει ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γάλλος έχει συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι της Γιούβε κάνουν πολλή καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια σε ό,τι αφορά τη σταδιακή ανανέωση της ομάδας και του αρέσει το πώς εξελίσσονται τα πράγματα, με την Γιουβέντους να έχει αυτή την στιγμή τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη. Αρα, το καλύτερο μέλλον. Και ο Πογκμπά φαίνεται πως θέλει να είναι κομμάτι αυτού του μέλλοντος.

Ετσι, λέει η Tuttosport, η πλευρά του Γάλλου έχει διαμηνύσει στη διοίκηση ότι είναι ευτυχισμένος ως μπιανκονέρο και δεν θέτει θέμα μεταγραφής του. Σε αυτό το πλαίσιο, ενδεχομένως, θα πρέπει να εντάξουμε και τις δηλώσεις του Μίνο Ραϊολα πριν λίγο καιρό, σύμφωνα με τις οποίες ο Πογκμπά θα συζητήσουμε ακόμη και για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου, ενώ το τελευταίο διάστημα πανηγύρισε το γκολ με τη Μίλαν δείχνοντας το σήμα της ομάδας, επανέλαβε την ίδια κίνηση όταν έγινε αλλαγή στο 3-0 επί της Λάτσιο και γενικά δείχνει με κάθε τρόπο το τελευταίο διάστημα ότι είναι ευτυχισμένος στο Τορίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου