22 Απρ 2016

Αμφίβολο το μέλλον του Περέιρα, τι φοβάται η Γιουβέντους

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που δεν ξέρει αν θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο Τορίνο είναι ο Ρομπέρτο Περέιρα.

Ο Αργεντίνος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην περσινή πρώτη του χρονιά στη Γιουβέντους αλλά φέτος δεν έδωσε την ανάλογη συνέχεια, χωρίς να ευθύνεται αποκλειστικά αυτός.

Τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών είχαν ως συνέπεια ο Περέιρα να μην καταφέρει να βρει ρυθμό φέτος, με αποτέλεσμα οι Μπέπε Μαρότα και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να μην έχουν καταλήξει ακόμη στο αν πρέπει να παραμείνει μπιανκονέρο ή να αξιοποιήσουν όποια πρόταση ενδέχεται να υπάρξει.

Στη Γιουβέντους, όπως διαβάζουμε στις ιταλικές ιστοσελίδες, πιστεύουν στις δυνατότητες του Περέιρα, ο οποίος μπορεί να παίξει σε διάφορους ρόλους από το κέντρο και μπροστά και αυτό ήταν που του χάρισε και τις κλήσεις στην εθνική Αργεντινής κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Το γεγονός, όμως, ότι παρουσιάζει μια ευπάθεια στα μυικά προβλήματα προκαλεί δεύτερες σκέψεις σε όλους καθώς η Γιούβε είναι πλέον σε ένα επίπεδο, στο οποίο θα πρέπει ο κάθε παίκτης να αποδεικνύει συνεχώς ότι αξίζει να βρίσκεται σε αυτή.

Αρα, τα προσεχή ματς είναι καθοριστικά για τον ίδιο. Αν μείνει υγιής και ο Αλέγκρι τον χρησιμοποιήσει, μάλλον θα του δοθεί ακόμη μία ευκαιρία. Αν όχι, στο Τορίνο θα περιμένουν προτάσεις...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου