6 Απρ 2016

Στα σκαριά η πρώτη αποχώρηση λόγω Κόντε

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται, δυστυχώς, η αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι.

Στο ρόστερ της Γιουβέντους υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν πωλούνται, υπάρχουν αυτοί που πωλούνται αν έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση, υπάρχουν κάποιοι που πωλούνται... ό,τι πρόταση κι αν έρθει και υπάρχει και ένας που θα φύγει χωρίς να το θέλει κανείς... Και αυτός ο «ένας» είναι ο Χουάν Κουαδράδο.

Ο Κολομβιανός έχει παραδεχθεί σε δηλώσεις του ότι είναι ευτυχισμένος στη Γιούβε αλλά αυτό, όπως φαίνεται, δεν αλλάζει κάτι. Και δεν αλλάζει κάτι επειδή ο Αντόνιο Κόντε είναι αμετακίνητος σε αυτό το θέμα και δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο πώλησης του Κολομβιανού.

Είναι γνωστό άλλωστε, όπως γράψαμε και εμείς πρόσφατα στο κείμενο-αναδρομή στις τελευταίες ημέρες του Κόντε στη Γιουβέντους, ότι έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Κουαδράδο και δεν θέλει να τον χάσει τώρα.

Ετσι, όπως γράφουν και τα αγγλικά ΜΜΕ, η Τσέλσι είναι πλέον κάθετη στο θέμα του Κολομβιανού και δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο πώλησης του. Πράγμα που σημαίνει ότι η Γιουβέντους θα πρέπει να αρχίσει ήδη το ψάξιμο για άλλο εξτρέμ, εκτός κι αν έρθουν ξαφνικά τα πάνω-κάτω.

Για να γίνει κάτι τέτοιο, προφανώς, θα πρέπει να τραβήξει το θέμα στα άκρα ο ίδιος ο Κουαδράδο αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι...

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/03/juventus-nea_745.html
Η αλήθεια της παραίτησης του Αντόνιο Κόντε…. Ο Αντόνιο Κόντε είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τη Γιουβέντους. Πρόσφερε ως ποδοσφαιριστής, πρόσφερε και από τον πάγκο της ομάδας. [Ολόκληρο το θέμα +]




6 σχόλια:

  1. Αυτος που πρεπει να ερθει ειναι ο ντραξλερ που δεν ηρθε περυσι. θα κολλησει τελεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δείχνει να είναι καλή περίπτωση. Αν έρθει, μακάρι να «κολλήσει», όπως λες, γρήγορα με τους υπόλοιπους πρωταθλητές Ιταλίας. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Εάν αποχωρήσει είναι αποδυνάμωση.... Τα χαρακτηριστικά του μας δίνουν έξτρα επιλογές στο σχεδιασμό ενός αγώνα μιας και δεν είναι το στυλ μας τα εξτρέμ.... Ειδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια είναι πως έδωσε λύσεις και επιλογές στον Αλέγκρι. Αν φύγει, αν, δεν είναι θετικό. Εκεί που έμαθε την ομάδα, άντε πάλι από την αρχή με νέο παίκτη στη θέση του. Forza Juve!

      Διαγραφή
  3. Άργησε να κινηθεί η διοίκηση και το πλήρωσε. Στο τέλος του 2015 έπρεπε να τον είχε εξαγοράσει. Είναι αργά για δάκρυα πλέον...

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχαν γίνει κάποιες κουβέντες τον Γενάρη αλλά τίποτα σοβαρό όπως φάνηκε. Για να δούμε, θα δικαιωθούν οι Αγγλοι σε όσα γράφουν; Forza Juve!

      Διαγραφή