23 Απρ 2016

Ο Τέβες λέει τι πρέπει να κάνει η Μπόκα για να… πάρει τον Ντιμπάλα

Ο Κάρος Τέβες σχολίασε όσα κάνει ο Πάουλο Ντιμπάλα και είπε τον τρόπο με τον οποίο η Μπόκα Τζούνιορς μπορεί να αποκτήσει τον... Πολ Πογκμπά.

Ο «Απάτσε» επανήλθε στα άρθρα των ιταλικών εφημερίδων τις τελευταίες μέρες καθώς ο Ντιμπάλα απειλεί να του πάρει το ρεκόρ σε ό,τι αφορά τα γκολ που πετυχαίνει κάποιος στην πρώτη του χρονιά στη Γιουβέντους.

Ο Τέβες είχε βάλει 21 και ο Πάουλο είναι τώρα στα 20, με τον πρώην να δηλώνει για τον νυν: «Ο Πάουλο είναι ένα εκπληκτικό παιδί και πάρα πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής. Ξέρει πάντα τι να κάνει. Είναι σίγουρα ένας από αυτούς τους επιθετικούς που ξέρουν να κάνουν τη διαφορά και να ανατρέψουν την ισορροπία ενός αγώνα».

Με τον Ντιμπάλα, καλώς ή κακώς, ο Τέβες δεν πρόλαβε να γίνει συμπαίκτης στη Γιούβε αλλά υπήρξε για δύο χρόνια με τον Πογκμπά, για τον οποίο ρωτήθηκε πώς θα μπορούσε να τον αποκτήσει η Μπόκα Τζούνιορς: «Πρέπει να πουλήσει το Λα Μπομπονέρα»!

2 σχόλια:

  1. ρε παιδια σοβαρευτειτε λιγο, και μη χαλατε την καλη δουλεια που ξεκινησατε. Ο τίτλος του άρθρου σας κοροιδευει τον κοσμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιουμοριστικός είναι ο τίτλος καλέ μας φίλε. Και δε χαλάει τίποτα με έναν χιουμοριστικό τίτλο. Πολύ αυστηρότητα και βαριά έκφραση χωρίς λόγο…

      Η συνέπεια μας και το πόσο σεβόμαστε όλους εσάς που μας τιμάτε με την ανάγνωση του σάιτ, φαίνεται εδώ και μήνες.

      Forza Juve!

      Διαγραφή