8 Απρ 2016

Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που παίζει ύποπτα επικοινωνιακά παιχνίδια κατά της Γιουβέντους

Ο Πάολο Λιγκουόρι... ξαναχτύπησε, επιβεβαιώνοντας το περίεργο παιχνίδι που παίζει μερίδα των ιταλικών ΜΜΕ.

Ο Λιγκουόρι, διευθυντής του Tgcom, είναι ο ένας από τους δύο δημοσιογράφους που ξεφτιλίστηκαν μετά το ματς με την Τορίνο καθώς βγήκαν με... μαντίλια στο στόμα για να εκφράσουν την οργή τους για τον Νίκολα Ριτσόλι.

Αυτό είναι και το αγαπημένο του θέμα από ό,τι φαίνεται αφού την Πέμπτη έκανε νέα παρέμβαση, τονίζοντας ότι το Calciopoli, δηλαδή το Farsiopoli, δεν τελείωσε ποτέ και ότι υπάρχει ένα σύστημα στην Ιταλία που δουλεύει για συγκεκριμένο σκοπό.

Κατηγόρησε μάλιστα ξανά τον Ριτσόλι, λέγοντας ότι είναι εκπληκτικός διαιτητής αλλά όταν σφυρίζει την Γιουβέντους παθαίνει... αμνησία.

Το «υπάρχει ένα σύστημα που δεν έχει αλλάξει από τα χρόνια του Calciopoli», που είπε ο Λιγκουόρι, οπαδός της Ρόμα (η οποία είναι η πιο κερδισμένη από τις 4 αγωνιστικές στον Ιγκουαΐν), επιβεβαιώνει αυτό που είπε πριν δύο μέρες ο Λουτσιάνο Μότζι και σας μεταφέραμε: «Ο Μπονούτσι τώρα παρουσιάζεται σαν τέρας με δεδομένο αυτό που έγινε με τον Ιγκουαΐν αλλά οι δύο περιπτώσεις είναι εντελώς διαφορετικές. Με αυτό το σύστημα, όμως, δημιουργήθηκε το Calciopoli, δεν είναι ποτέ καλό να δημιουργείς φαντάσματα».

Ας δημιουργήσουν όσα φαντάσματα θέλουν, λέμε εμείς. Τους αρέσει ή όχι, η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ιταλική ομάδα την τελευταία πενταετία και αν δεν αυτοκτονήσει, θα κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα. Το 5ο σερί. Και θα βάλει μπρος για το 6ο...

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/03/juventuss-nea.html
Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, κατά της Γιούβε, που ξεπέρασαν κάθε όριο γραφικότητας. Κάθε ρεκόρ γραφικότητας έβαλαν σκοπό να ξεπεράσουν -και το κατάφεραν- δύο Ιταλοί δημοσιογράφοι. [Ολόκληρο το θέμα +]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου