21 Απρ 2016

Δυνατή μεταγραφή προανήγγειλε ο Μαρότα σε μια ομάδα… made in Italy

Ο Μπέπε Μαρότα συμφώνησε με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο θέμα Πογκμπά και προανήγγειλε μια καλή μεταγραφή στα χαφ και μια... ιταλική στην άμυνα.

Κατά την άφιξη του στο Juventus Stadium για το ματς με την Λάτσιο ο γενικός διευθυντής έκανε, όπως πάντα, δηλώσεις και σε αυτές αναφέρθηκε εξαρχής στο μέλλον του Πολ Πογκμπά, μετά από όσα είπε ο Αλέγκρι την Τρίτη.

«Θέλουμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, επομένως ο Πογκμπά είναι σημαντικός για το παρόν και το μέλλον» είπε ο Μαρότα επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά ότι ο Γάλλος θα παραμείνει στο Τορίνο και στη συνέχεια του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για το θέμα του Αλβαρο Μοράτα: «Ο Μοράτα; Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα σύντομα, να κάνουμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ αυτή την στιγμή είναι στη μάχη του τίτλου και του Champions League οπότε δεν έχει καταλήξει ακόμη σε οριστικές αποφάσεις, είναι κατανοητό».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο γενικός διευθυντής της Γιούβε αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Κλαούντιο Μαρκίσιο και στο πώς θα αντικατασταθεί, προαναγγέλοντας καλή μεταγραφική κίνηση. 

«Ελπίζουμε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αν και ξέρουμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται χρόνος, μπορεί να είναι ξανά έτοιμος τέλη Σεπτεμβρίου με μέσα Οκτωβρίου. Είμαστε σίγουροι ότι θα πάνε όλα καλά και θα εξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αντικατασταθεί. Δεν θα πάρουμε κάποιον αποκλειστικά για αντικαταστάτη του, θα πάρουμε έναν... εκλεκτικό μέσο αλλά αυτό θα το δούμε προσεχώς. Θέλουμε έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει χωρίς τον Μαρκίσιο αλλά και με τον Μαρκίσιο» είπε σχετικά και αμέσως μετά μίλησε για κάποια μεταγραφή και στην άμυνα, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι ο υποψήφιος είναι από την Ιταλία (Τονέλι;) ώστε να μπει κι αυτός στην ομάδα όπως ο Ρουγκάνι, με δεδομένο ότι στα μετόπισθεν η Γιουβέντους είναι γεμάτη.

«Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε ένα γκρουπ made in Italy για να δώσουμε μια εγγύηση και μια συνέχεια στην ομάδα με επαγγελματίες υψηλού επιπέδου. Οι παλιοί της ομάδας αποδεικνύουν ότι στέκονται στο ύψος τους και μπορούν ακόμη να έχουν έναν σημαντικό ρόλο. Μπήκε στην ομάδα ένας σημαντικός νέος όπως ο Ρουγκάνι και θα ψάξουμε πρώτα στην Ιταλία για πιθανούς στόχους στην άμυνα. Αν δεν τους βρούμε στην Ιταλία, θα ψάξουμε στην Ευρώπη και είναι φυσιολογικό ότι πρέπει να αρπάξουμε κάθε ευκαιρία».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου