15 Απρ 2016

Το ταξίδι που δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση Ισκο-Γιούβε

Κινητικότητα βλέπουν Ισπανοί και Ιταλοί γύρω από τον Ισκο, ο οποίος αποτελεί, αν και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, έναν από τους μεταγραφικούς στόχους της Γιουβέντους.

Εχουμε γράψει αρκετές φορές για το πόσο εκτιμά τον Ισπανό επιθετικό μέσο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος θεωρεί ότι θα ήταν ο καταλληλότερος για να πάρει τη θέση του ελεύθερου πίσω από τους δύο επιθετικούς στο 4-3-1-2. Το όνομα του Ισκο έπαιξε λίγο για την Γιούβε το περασμένο καλοκαίρι και αναμένεται να ακουστεί περισσότερο φέτος, με τα δημοσιεύματα να έχουν ήδη αρχίσει.

Δημοσιεύματα που έρχονται κυρίως από την Ισπανία, από όπου τα νεότερα θέλουν ανθρώπους από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή -δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται για τον μάνατζερ του ή για μέλη της οικογένειας- να έχουν προγραμματίσει ένα ταξίδι στην Ιταλία το προσεχές διάστημα.

Σε περίπτωση που τα ρεπορτάζ ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, λογικά οι άνθρωποι του Ισκο θα ταξιδέψουν στην Ιταλία για να έχουν συζητήσεις με τους ανθρώπους της Γιουβέντους ή ακόμη και για να δουν το Τορίνο, την πόλη στην οποία θα ζει ο Ισκο σε περίπτωση που γίνει η μεταγραφή.

Από την πλευρά των μπιανκονέρι, πάντως, δεν επιβεβαιώνεται τίποτα αφού η γραμμή που έχει περάσει είναι ότι το μυαλό όλων βρίσκεται στη μάχη του τίτλου και γενικά στο να κλείσει ιδανικά και η φετινή σεζόν αφού πέρα από το πρωτάθλημα υπάρχει και ο τελικός του κυπέλλου.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου