29 Απρ 2016

Τι θα ζητήσει η Βαλένθια για τον Γκόμες, τι δίνει η Γιούβε και το μεγάλο «αγκάθι»

Ο Αντρέ Γκόμες αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Γιουβέντους. Μάνατζέρ του είναι ο Τζορτζ Μέντες, ένας επαγγελματίας που ξέρει να κάνει τις δουλειές του όπως εκείνος σκέφτεται.

Ο Πορτογάλος που είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Μπέπε Μαρότα δε θα μία είναι εύκολη υπόθεση όπως αναφέρει το Calciomercato. Η Βαλένθια αξιώνει από 45 έως 50 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει. Πόσα δίνει η Γιουβέντους;

Το ρεπορτάζ των Ιταλών αναφέρει πως οι μπιακονέρι μπορούν να διαθέσουν κάπου στα 30 εκατ. ευρώ. Λίγα περισσότερα μπορεί, αλλά σε καμία περίπτωση το ποσό που σκέφτεται η ισπανική ομάδα.

Και εδώ έρχεται ο παράγοντας Μέντες. Ο μάνατζερ, που δουλεύει και για τον Ζοζέ Μουρίνιο, θέλει να δουλέψει περισσότερο τις σχέσεις του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ομάδα που θα πάει ο Πορτογάλος, παρά με τους Ιταλούς.

Σίγουρα η υπόθεση Γκόμες θα έχει αρκετά επεισόδια και «χοντρές» διαπραγματεύσεις, αλλά η αίσθηση που απορρέει από τα ιταλικά ρεπορτάζ είναι πως μιλάμε για μια πολυσύνθετη περίπτωση. Και όχι τόσο εύκολη όσο φανταζόμαστε.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου