8 Απρ 2016

Η φοβερή ατάκα του Αλέγκρι για τη μεγάλη ανατροπή της Γιούβε

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι όταν έχει διάθεση να μιλήσει, βγάζει ωραίες ατάκες. Κάτι τέτοιο έγινε και στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Μίλαν.

Ο προπονητής της Γιουβέντους ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Μπουφόν τον αποθέωσε για τον τρόπο που χειρίστηκε την κατάσταση μετά το τραγικό ξεκίνημα.

Αυτή είναι η απάντησή του: «Χαίρομαι για τις δηλώσεις του Τζίτζι αλλά αυτή την ανατροπή δεν την έκανα εγώ. Την έκαναν οι παίκτες μου γιατί αυτοί μπαίνουν στο γήπεδο. Εγώ απλά τους βοήθησα σε ό,τι χρειαζόταν, όπως βοήθησε και η διοίκηση με την συμπεριφορά της. Στα δύσκολα χειριστήκαμε την κατάσταση σαν μια οικογένεια και αυτό έκανε τη διαφορά».

Λέγοντας ένας προπονητής την ατάκα: «την ανατροπή δεν την έκανα εγώ», προσφέρει απλόχερα όλα την επιτυχία στην ομάδα του και συγχρόνως παίρνει εκείνος διπλό… credit. Και της ανατροπής και της ομαδικότητας.

Ωραία απάντηση Μαξ…

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_95.html
Απολαυστικός ο Αλέγκρι, μίλησε για όλους και για όλα… Scudetto, Μίλαν, Ντιμπάλα, Μιχαΐλοβιτς, Ρεάλ, Μπαλοτέλι, Κόντε, συμβόλαιο... Ο Μαξ Αλέγκρι μίλησε για διάφορα θέματα στη συνέντευξη Τύπου για το ντέρμπι του Σαββάτου. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_74.html
Ενδεκάδα με σημαντικές απουσίες θα παρατάξει η Γιούβε απέναντι στη Μίλαν. Ο Μαξ Περέιρα έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τη Μίλαν, όπως και οι Πάουλο Ντιμπάλα και Τζόρτζιο Κιελίνι, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να σκέφτεται το 3-5-2. [Ολόκληρο το θέμα +]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου