31 Μαΐ 2016

Το «ρολόι» που θα κατασκοπεύει για λογαριασμό του Αλέγκρι τους παίκτες της Γιούβε στις διακοπές τους

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα... κατασκοπεύει με «συνεργό» την τεχνολογία τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Ο Μαξ αναφέρθηκε πολλές φορές φέτος στο λάθος που έκανε το περσινό καλοκαίρι με την καλοκαιρινή προετοιμασία, με συνέπεια να υπάρξουν περισσότεροι από 50 τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της σεζόν. Για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο τώρα, αποφάσισε να εμπιστευτεί την τεχνολογία.

Συγκεκριμένα, η Γιουβέντους έδωσε στον κάθε παίκτη από ένα «ρολόι», το οποίο θα πρέπει να φορούν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Αυτά θα είναι συνδεδεμένα με το λάπτοπ του Αλέγκρι και του αρχιγυμναστή της ομάδας και θα στέλνουν σε real time τα δεδομένα.

Δεδομένα που θα αφορούν τη δουλειά που κάνει ο κάθε παίκτης στις διακοπές του και αν ακολουθεί ή όχι το πρόγραμμα που έχει πάρει από τους υπεύθυνους φυσικής κατάστασης των μπιανκονέρι.

Οπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport στο σχετικό κομμάτι, κανένας πλέον δεν θα είναι δικαιολογημένος αν εμφανιστεί στο Βίνοβο, αρχές Ιουλίου, σε πιο... χαλαρή κατάσταση από ό,τι πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου