31 Μαΐ 2016

Ο Πογκμπά αγόρασε σπίτι στη Βαρκελώνη και εξηγεί το γιατί

Ο Πολ Πογκμπά αγόρασε σπίτι στη Βαρκελώνη αλλά φρόντισε να ξεκαθαρίσει άμεσα, μέσω της εταιρίας που έκανε το deal, την κατάσταση.

Με τη μεταγραφική περίοδος να είναι μπροστά μας, η είδηση ότι ο Πογκμπά αγόρασε σπίτι σε μια ευρωπαϊκή πόλη και ειδικά στη Βαρκελώνη, θα σήμαινε συναγερμό.

Για να μην γίνει, όμως, κάτι τέτοιο, ο Γάλλος αποφάσισε να χειριστεί όπως έπρεπε το θέμα, δημοσιοποιώντας ο ίδιος αυτή την κίνηση του. Και την δημοσιοποίησε μέσω της εταιρίας Proto Group Ltd, η οποία έκανε το deal.

«Η αγορά της βίλας στη Βαρκελώνη δεν σχετίζεται με κανένα τρόπο με ποδοσφαιρικά θέματα, είναι αποκλειστικά μια επένδυση ακινήτου, όπως έγινε και με τους Μέσι και Ρονάλντο», αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρία και προσθέτει: «Δημοσιοποιούμε αυτή την αγορά γιατί ξέρουμε ότι αργά ή γρήγορα αυτή η κίνηση του ποδοσφαιριστή θα γινόταν γνωστή στις ισπανικές εφημερίδες, οι οποίες θα προχωρούσαν σε διάφορα σενάρια, τα οποία η πλευρά του ποδοσφαιριστή θέλει να αποφύγει. Πριν λίγες εβδομάδες, άλλωστε, ο Μέσι αγόρασε, μέσω της εταιρίας μας, σπίτι στο Παρίσι ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Νέα Υόρκη».

Το γεγονός ότι ο Πογκμπά αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ο ίδιος αυτή την κίνηση, είναι όντως πολύ καλός χειρισμός αφού μπορούμε να φανταστούμε όλοι τι θα διαβάζαμε αν δεν το έλεγε και το αποκάλυπταν οι ισπανικές εφημερίδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου