9 Μαΐ 2016

Για μεταγραφές... made in Italy (και ίσως μικρό καλάθι) μίλησε ο Μαρότα

Ο Μπέπε Μαρότα μίλησε για μεταγραφές... made in Italy και άφησε ανοιχτό παράθυρο για τον Εντίνσον Καβάνι.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα της Γιουβέντους με την Βερόνα στο Μπεντεγκόντι, ο γενικός διευθυντής μίλησε στο Mediaset Premium και οι ερωτήσεις, όπως είναι λογικό, είχαν να κάνουν με τα μεταγραφικά.

«Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και σπάνια αφήνουμε σημαντικούς ποδοσφαιριστές να φύγουν», τόνισε αρχικά ο Μαρότα σε ερωτήσεις που αφορούσαν τον Πολ Πογκμπά και συνέχισε: «Αυτή η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο και χρειαζόμαστε λίγες κινήσεις. Θα εξαρτηθεί ενδεχομένως από κάποιες αναγκαστικές αποχωρήσεις, όπως για παράδειγμα του Κουαδράδο ή του Μοράτα. Ολοι οι υπόλοιποι θα μείνουν, εκτός κι αν υπάρχει κάποιος που θέλει να φύγει».

Οσο για το ποιοι θα έρθουν; Ο Μαρότα είπε πως «ως Γιουβέντους είμαστε υπέρ του made in Italy και δίνουμε προτεραιότητα στους Ιταλούς αλλά, όπως είναι λογικό, αν δεν μπορούμε να βρούμε εδώ αυτό που θέλουμε, θα ψάξουμε στο εξωτερικό. Το περασμένο καλοκαίρι επενδύσαμε όλα τα λεφτά από τα τηλεοπτικά δικαιώματα στο να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές από ιταλικές ομάδες και θα θέλαμε να το συνεχίσουμε αυτό, αν φυσικά υπάρχουν ποδοσφαιριστές επιπέδου Γιουβέντους».

Τέλος, σε ερώτηση που έγινε για τον Εντίνσον Καβάνι, ο γενικός διευθυντής της Γιούβε απάντησε: «Το καλοκαίρι που πέρασε επενδύσαμε πολλά στην επιθετική γραμμή μας, αποκτώντας τρεις ποδοσφαιριστές ενώ κρατήσαμε τον Μοράτα από την περσινή γραμμή. Στην επίθεση νομίζω πως είμαστε καλά όπως είμαστε αλλά αν κάποιος φύγει, κάτι θα κάνουμε...».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου