1 Μαΐ 2016

Ντιμπάλα: Ονειρεύομαι ότι θα είμαι για 20 χρόνια στη Γιούβε, να γίνω ένα σύμβολο...

Ο Πάουλο Ντιμπάλα παραχώρησε συνέντευξη στην Tuttosport και είπε ξεκάθαρα ότι θέλει να γίνει για τη Γιουβέντους ένα σύμβολο, όπως οι Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Αργεντίνου.

Για το μέλλον του: «Ονειρεύομαι ότι θα είμαι για 20 χρόνια στη Γιουβέντους. Θέλω να μείνω στη Γιούβε για 20 χρόνια, να γίνω ένα σύμβολο όπως ο Μπουφόν και ο Ντελ Πιέρο».

Για το αν θέλει τη φανέλα με το Νο10:
«Θα ήθελα να τη φορέσω αλλά έχει κάτοχο και ελπίζω να μείνει έτσι για πολύ καιρό. Θέλω να μείνει ο Πογκμπά, μπορεί να γίνει σαν τον Πελέ».

Για τις συγκρίσεις με τον Λιονέλ Μέσι:
«Δεν με βαραίνει αυτό, δεν μου προκαλεί άγχος. Θέλω, όμως, να κατακτήσω σύντομα την Χρυσή Μπάλα».

Για το ξεκίνημα του στη Γιούβε:
«Ηξερα ότι θα χρειαζόταν κάποιος χρόνος τόσο για μένα προσωπικά όσο και για την ομάδα συνολικά. Νικήσαμε όμως και ο τρόπος που νικήσαμε προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό για τη συνέχεια».

Για την χειρότερη στιγμή της σεζόν:
«Ο αποκλεισμός στο Champions League. Λόγω του τραυματισμού, μάλιστα, ήμουν αναγκασμένος να το παρακολουθήσω από την τελεόραση, δεν μπόρεσα καν να είμαι στο Μόναχο με τους συμπαίκτες μου».

Για τους συμπαίκτες του: «Ο πιο σημαντικός για μένα ήταν ο Μαρκίζιο, ήταν κοντά μου από την πρώτη μέρα. Από εκεί και πέρα, οι Μπουφόν, Εβρά και οι υπόλοιποι παλιοί είναι οι πιο σοφοί, ξέρουν πώς να χειριστούν όλες τις καταστάσεις. Καταλαβαίνουν πότε είναι η ώρα για χαβαλέ και πότε είναι η ώρα για δουλειά».

Για το Juventus Stadium: «Ως αντίπαλος ένιωσα φόβο όποτε έπρεπε να παίξω εδώ, με τους τιφόζι τόσο κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Γενικά βλέπω ότι η Ιταλία είναι χωρισμένη στα δύο, οι Γιουβεντίνοι και αυτοί που θέλουν την αποτυχία μας».

Για τη φετινή σεζόν: «Εκπληκτική σεζόν! Για το πώς κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, για το πώς έγιναν όλα, για την χαρά που νιώσαμε όλοι. Ολα ήταν όπως τα περίμενα, είχα τρία χρόνια στην Ιταλία και είχα καταλάβει ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα τόσο δυνατή και τόσο νικήτρια όσο η Γιουβέντους».

Για τον Πογκμπά: «Εχουμε πολλούς τρελούς στα αποδυτήρια αλλά ο πιο τρελός είναι ο Πολ. Μπορεί να κάνει πλάκα στον καθένα. Δεν έχουμε μιλήσει για το μέλλον του, ελπίζω όμως ότι θα παραμείνει εδώ».

1 σχόλιο:

  1. Πέρα από μεγάλο ταλέντο το παιδί διαθέτει και μια σπουδαία πρωσοπικότητα!μακάρι να μείνει για παντα μπιανκονερο,la nostra "joya"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή