29 Μαΐ 2016

Η Μάντσεστερ θέλει τον Ντιμπάλα και η Γιούβε ετοιμάζεται να «απαντήσει» με ηχηρό τρόπο

Για να κάνει σαφές τις προθέσεις της, μετά τις φήμες για ενδιαφέρον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους ετοιμάζει αναπροσαρμογή στον Πάουλο Ντιμπάλα.

Μετά τα καταλανικά δημοσιεύματα για την Μπαρτσελόνα, το Σάββατο κυκλοφόρησαν φήμες και για προσπάθειες της Γιουνάιτεντ να προσεγγίσει τόσο την πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και τους μπιανκονέρι.

Οι Αγγλοι μάλλον κατάλαβαν ότι δεν έχει νόημα να προσπαθήσουν αλλά η Γιουβέντους φέρεται να έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε κάτι για να στείλει μήνυμα σε όποιον ενδιαφέρεται αλλά και για να δέσει ακόμη πιο σφιχτά τον Ντιμπάλα.

Οπως αναφέρει η Tuttosport, η διοίκηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Αργεντίνου, δίνοντας του και μια καλή αύξηση αφού σκέφτονται να του προσφέρουν όσα παίρνει ετησίως και ο Πολ Πογκμπά ή έστω λίγο πιο κάτω. Αυτό, πάντως, δεν είναι απαραίτητο να συμβεί άμεσα αλλά γίνεται και κατά τη διάρκεια της σεζόν αφού δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

6 σχόλια:

  1. Αν η Γιούβε θέλει να είναι πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη για τα πολλά επόμενα χρόνια.., πρέπει να κρατήσει και τους δυο αυτούς παίχτες!! Είναι το μέλλον της Ευρώπης.. και μπορούν να συνυπάρχουν μαζί άριστα... Για μια δεκαετία τουλάχιστον,... ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ , ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τα λες. Και όπως φαίνεται, σκοπεύει να τους κρατήσει. Αλήθεια είναι πως αν τους κρατήσει δείχνει πως πάει για κάτι σοβαρό.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. και ακόμα, αν μου επιτρέπετε, που αφορά γενικά τ ις ιταλικές ομάδες! Για να συναγωνιστούν όλες στα ίσια τις ευρωπαϊκές θα πρέπει να έχουν καλαισθησία και στα γήπεδά τους!! Π.χ. χθες είδα ένα ```ανακαινισμένο``` San Siro- Meazza, όπως θέλετε πείτε το... με όχι τέλειο αγωνιστικό χώρο... και με τους θεατές ακόμα σε απόσταση από τον αγωνιστικό χώρο, εκτός της κερκίδας απέναντι των επισήμων, που και σ` αυτή , αν πρόσεξα καλά, πρόσθεσαν κι άλλες πόρτς... πουκάτω κάτω... Για παράδειγμα η Ρεάλ, η Μπάρτσα, η Μάντεστερ Γιουν. και όλες οι ισπανικές, αγγλικές και όχι ομάδες , δε θα μπορούσαν να έχουν τις κερκίδες σε 3 μέτρα ύψος..και από πίσω να φαίνονται κάγκελα ή οτιδήποτε άλλο και όχι θεατές!!! Οι κερκίδες στο Σαν Σίρο πρέπει να κατεςβού 5 θέσεις προς τα κάτω σ` αυτή των επισήμων και σ` αυτές πίσω από τις εστίες..και να είναι όπως αυτή απέναντι από τους επισήμους.., η πορτοκαλί που ονομαζόταν... Καθόλου αντιαισθητικά κάγκελα, ακόμα και στο Juventus Stadium, πρέπει να φύγουν τα διαφανή τζάμια γιατί έχουν όρθια στηρίγματα κάθε 5 μέτρα, και οι πόρτες στο κάτω μέρος.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..ΚΑΙ ORZA JUVE!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα με τα ιταλικά γήπεδα είναι μεγάλο. Εκτός από το Juventus Stadium και το νέο Φρίουλι, όλα τα άλλα είναι αρχαία και δείχνουν πολύ πίσω σε σύγκριση με τα γήπεδα των άλλων μεγάλων πρωταθλημάτων.

      Δυστυχώς οι ομάδες δεν επενδύουν στα γήπεδα και βολεύονται πολύ με την τωρινή κατάσταση, χωρίς να υπολογίζουν πόσο κακό κάνουν στο πρωτάθλημά τους.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  3. ΑΛΑΝΙΑ Ο ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΡΕΑΛ ΝΑ Τ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μας δωσει το ροναλντο πακετο με το μοντριτς μπορει να ρθει

      Διαγραφή