14 Μαΐ 2016

Ζει το όνειρό του ο θαυματουργός Πάουλο Ντιμπάλα

Ευτυχισμένος ο Πάουλο Ντιμπάλα, όχι μόνο για το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του αλλά και επειδή ξεπέρασε την επίδοση του Κάρλος Τέβες.

Στην πρώτη του σεζόν στη Γιουβέντους, ο «Απάτσι» είχε πετύχει συνολικά 21 γκολ. Στην πρώτη του σεζόν ως μπιανκονέρο, ο Ντιμπάλα είναι στα 23 και έχει και τον τελικό του Coppa Italia.

Ο Πάουλο έχει ανοίξει την όρεξη όλων στη Γιούβε για τα επόμενα χρόνια και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την Σαμπντόρια, όπου πέτυχε δύο γκολ, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντίνος.

Για το γεγονός ότι ξεπέρασε όσα έκανε ο Τέβες στην πρώτη του σεζόν: «Κανείς δεν θα μπορούσε να το φανταστεί. Ο Κάρλος έκανε τρομερή πρώτη σεζόν στη Γιουβέντους, ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί; Ξεπέρασα την επίδοση του και σήμερα σηκώνουμε και το τρόπαιο, τι περισσότερο να ζητήσω;».

Για το αν περίμενε τόσο πανηγυρικό κλίμα: «Οχι, γιατί αυτοί οι οπαδοί είναι συνηθισμένοι στις νίκες. Θα γιορτάσουμε σήμερα και αμέσως μετά θα στρέψουμε την προσοχή μας στη Μίλαν γιατί έχουμε έναν τελικό που μας περιμένει. Το να κατακτήσουμε τα τρία από τα τέσσερα τρόπαια που διεκδικήσαμε φέτος θα είναι υπέροχο».

Για το αν το 5-0 επί της Σαμπντόρια ήταν και μια απάντηση, με την καλή έννοια, στο κράξιμο του Μαξ Αλέγκρι μετά τη Βερόνα: «Ναι, τρέξαμε πολύ όλη την εβδομάδα, δουλέψαμε όπως έπρεπε. Αυτή είναι η Γιούβε, όχι αυτή της Βερόνα. Ηταν ένα πολύ ωραίο ματς για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου