14 Μαΐ 2016

Ο Μαρότα ξεκαθάρισε τη θέση του Μοράτα στη «μάχη» με τη Ρεάλ

Η Γιουβέντους θέλει τον Μοράτα και ο Μοράτα θέλει την Γιουβέντους, είπε ο Μπέπε Μαρότα.

Φτάνοντας στο Juventus Stadium για το ματς-φιέστα με την Σαμπντόρια, ο γενικός διευθυντής μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, ξεκινώντας από το αν θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ.

«Οι ποδοσφαιριστές φεύγουν μόνο αν το θέλουν, δεν υπάρχει τέτοια διάθεση σε εμάς. Θέλουμε να τους κρατήσουμε όλους, αν και καταλαβαίνετε ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές για να ενισχύσουμε κι άλλο την ομάδα», είπε ο Μαρότα και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το μέλλον του Αλβαρο Μοράτα, δίνοντας την ακόλουθη απάντηση.

«Εξαρτάται από το πώς θα τελειώσει το ισπανικό πρωτάθλημα και το Champions League, όλα εξαρτώνται από αυτά τα αποτελέσματα. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τον Μοράτα και θα το προσπαθήσουμε, έχοντας με το μέρος μας και τον Αλβαρο, ο οποίος έχει την ίδια επιθυμία με εμάς»

Τέλος, όπως είναι λογικό, ο γενικός διευθυντής έπλεξε το εγκώμιο και της διοίκησης για την δουλειά που έχει κάνει -και έχει να κάνει- τα τελευταία χρόνια ώστε η Γιουβέντους να επιστρέψει στο θρόνο της.

«Κατά την άποψη μου, δεν υπάρχει ομάδα που να νικάει αν δεν έχει και μια διοίκηση που ξέρει να νικάει. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για κάθε ομάδα να έχει μια δυνατή διοίκηση. Πάντα λέω ότι η ομάδα είναι ο καθρέφτης της διοίκησης. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να βοηθάμε τον προπονητή στη δουλειά του, να σεβόμαστε τους ποδοσφαιριστές και να προσπαθήσουμε να δώσουμε σε όλους στην ομάδα να καταλάβουν ότι δεν πρέπει ποτέ να ψάχνουν άλλοθι».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου