9 Μαΐ 2016

Ο Στουράρο αγόρασε σπίτι στο Τορίνο και θέλει να μπει στον σκληρό πυρήνα των παικτών της Γιουβέντους

Το πόσο καλά περνάει στο Τορίνο ως μπιανκονέρο και τα σχέδια που κάνει για το μέλλον ο Στέφανο Στουράρο, εξήγησε ο μάνατζερ του.

Ο Ιταλός χαφ πραγματοποίησε φέτος την πρώτη ολοκληρωμένη σεζόν ως παίκτης της Γιουβέντους, αφού πέρυσι είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο, έχοντας καλές και κακές εμφανίσεις.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, πάντως, είπε πριν δύο εβδομάδες ότι δεν θα αλλάξει άποψη για τον Στουράρο από ένα ή δύο άσχημα ματς και ο μάνατζερ του 23χρονου χαφ, Κάρλο Βόλπι, μίλησε για το παρόν και το μέλλον.

«Ο Στέφανο αγόρασε σπίτι στο Τορίνο, ζει μια πολύ καλή κατάσταση και έχει άριστες σχέσεις με το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στον ορίζοντα, ίσως επειδή και η δική του επιθυμία είναι να συνεχίσει να ωριμάζει και να βελτιώνεται με αυτή τη φανέλα. Θέλει να γίνει πρωταγωνιστής στη Γιουβέντους τα επόμενα χρόνια και πιστεύω πως έχει όλα όσα χρειάζονται για να αποτελεί μέλος του σκληρού πυρήνα της ομάδας των επόμενων χρόνων. Εχουμε συζητήσει με τον Στέφανο, έχει πειστεί για το πόσο σωστά δουλεύει η Γιούβε για τα επόμενα χρόνια και ξέρει ότι μόνο κερδισμένος μπορεί να είναι στο Τορίνο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου