9 Μαΐ 2016

Το παράπονο του Λούκα Τόνι ως μπιανκονέρο

Ο Λούκα Τόνι έβαλε τέλος στην καριέρα του και στις δηλώσεις του δεν ξέχασε την Γιουβέντους.

Για πολλά χρόνια ο Τόνι έβαζε γκολ... Στην Ιταλία ή εκτός, με τις φανέλες διάφορων ομάδων. Μία από αυτές από τις οποίες πέρασε, ήταν και η Γιουβέντους αλλά δυστυχώς για τον ίδιο και τους μπιανκονέρι, είχαν περάσει τα καλύτερα του χρόνια...

Οπως και να έχει, ο Τόνι, ένας από τους μεγαλύτερους Ιταλούς σκόρερ όλων των εποχών με βάση και τους αριθμούς, χθες βράδυ αγωνίστηκε για τελευταία φορά και αντίπαλος ήταν η ομάδα, την οποία υποστηρίζει από μικρός, όπως έχει πει ο ίδιος.

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Μπεντεγκόντι» λοιπόν και εμφανώς συγκινημένος, ο Λούκα έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Γιουβέντους, στην οποία παρέμεινε από τον Ιανουάριο του 2011 ως τον Ιανουάριο του 2012.

«Δεν είχα την τύχη και τη δυνατότητα να παίξω πολύ αλλά είναι όμορφο το να σκέφτομαι ότι κατάφερα να με κάποιο τρόπο να μπω στην ιστορία της Γιουβέντους, ως αυτός που πέτυχε το πρώτο γκολ, έστω όχι επίσημο, στο Juventus Stadium. Στο 1-1 με την Νοτς Κάουντι τη βραδιά των εγκαινίων. Είναι χαρά μου το γεγονός ότι η Γιούβε ήταν ο αντίπαλος στο τελευταίο μου παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου