31 Μαΐ 2016

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε τέτοια πλεονεκτική θέση μετά από χρόνια και πάει για το παραπάνω, το Champions League

Μετά από δύο καλοκαίρια, αυτό που διανύουμε φαίνεται πως θα είναι μακράν το πιο ήρεμο για τη Γιουβέντους.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Πριν δύο χρόνια, η φυγή Κόντε και η έλευση Αλέγκρι έφερε μεγάλη αναστάτωση και μπόλικη μουρμούρα. Πέρσι, η απώλεια τριών βασικότατων στελεχών της ομάδας (Πίρλο, Τέβες, Βιντάλ) έφερε συζητήσεις επί συζητήσεων και αρκετό άγχος για την επόμενη μέρα. Φέτος;

Φέτος το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί είναι ιδανικό...

Η διοίκηση έχει ξεκαθαρίσει πως κρατάει στην ομάδα τον Πογκμπά, δίπλα στο άλλο αστέρι, τον Ντιμπάλα. Παράλληλα, έρχεται ο Ντάνι Αλβες και δουλεύονται οι άλλες μεταγραφικές κινήσεις. Ανανεώθηκαν τα συμβόλαια των Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Εβρά. Ψήφο εμπιστοσύνης και τον σεβασμό της κερκίδας έχει ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Η ομάδα έχει κάνει δύο συνεχόμενα νταμπλ και μπαίνει ως το μεγάλο φαβορί και στο νέο πρωτάθλημα (και κύπελλο).

Το χωριό της Γιούβε, μια μεγαλεπήβολη επένδυση, δίπλα στο Juventus Stadium που διοργανώνει μόνο φιέστες, προχωράει. Τα σχέδια σε κάθε επίπεδο προχωρούν. Σε σωστές βάσεις, με συνέπεια και προγραμματισμό.

Όταν μία ομάδα, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη της, τα έχει οργανώσει όλα τόσο σωστά, μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω. Και στην παρούσα φάση, το παραπάνω μεταφράζεται σε κατάκτηση του Champions League.

Πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια, μετά το Calciopoli, η Γιουβέντους βρίσκεται σε τέτοια θέση με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Ας δούμε τι μπορούν να πετύχουν ο επιτυχημένος Αλέγκρι και το καλό υλικό που έχει στα χέρια του...

Forza Juve!

2 σχόλια:

  1. ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ.... Η ΜΙΑ Ο ΑΛΒΕΖ ΑΛΛΕΣ 2 ΜΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!
    ΥΓ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΟΥΖΕΡ ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ Η ΓΚΙΝΙΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός για τις μεταγραφές, ρεαλιστικός για το λούζερ. Αν σπάσει η «κατάρα», θα αλλάξει και η ψυχολογία.

      Forza Juve!

      Διαγραφή