7 Μαΐ 2016

«Χτίζει» κατάσταση... παραμονής ο Ασαμόα

Ο Κουάντβο Ασαμόα αποθέωσε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να κατακτάει τίτλους με την Γιουβέντους.

«Πολλές ομάδες θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα αλλά εμείς το κάνουμε επί πέντε σερί χρονιές. Προσωπικά είμαι εδώ στα τέσσερα από τα πέντε πρωταθλήματα και είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Είναι ό,τι καλύτερο στην καριέρα μου» είπε σε δηλώσεις του στο κανάλι των μπιανκονέρι  Γκανέζος χαφ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον προπονητή του.

«Θέλω να συνεχίσω να νικάω με την Γιούβε και τον Μασιμιλιάνο  Αλέγκρι. Αισθάνομαι άνετα σε όποια θέση κι αν μου λέει να παίξω. Είναι πολύ καλός, είναι πάντα δίπλα στους παίκτες εντός και εκτός γηπέδου. Βοηθάει τόσο αυτούς που παίζουν όσο κι αυτούς που παίζουν λιγότερο και πιστεύω ότι με αυτόν η Γιουβέντους μπορεί να κατακτήσει τα πάντα».

Τέλος, ο Ασαμόα αναφέρθηκε στον στόχο που έχει απομείνει για την φετινή σεζόν αλλά και σε αυτούς της επόμενης, τονίζοντας σχετικά: «Εχουμε τον τελικό κυπέλλου με τη Μίλαν, θα είναι μοναδικό αν κάνουμε δεύτερο σερί νταμπλ αλλά ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Οσο για την επόμενη σεζόν, ο στόχος είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στην Ιταλία αλλά όχι μόνο. Το Champions League είναι το μεγάλο όνειρο όλων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου