26 Μαΐ 2016

Νέα παρέμβαση για παραμονή Μοράτα από τον Αλέγκρι

Η Γιουβέντους θέλει να κρατήσει τον Αλβαρο Μοράτα και αυτό αποδεικνύεται και από τη νέα παρέμβαση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η ώρα της κρίσης αναφορικά με το μέλλον του Ισπανού φορ πλησιάζει και οι μπιανκονέρι θέλουν να εξασφαλίσουν στο 100% ότι ο Μοράτα θα επιλέξει αυτούς. Η επιθυμία του, άλλωστε, θα παίξει κάποιο ρόλο στις συζητήσεις με την Ρεάλ και με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρονται στην πίκρα του Μοράτα επειδή δεν ήταν βασικός φέτος, ο Αλέγκρι αναλαμβάνει δράση.

Ετσι, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες και για τρίτη τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, έκανε σαφές στον Μοράτα ότι τον θέλει στη Γιούβε, αποκαλύπτοντας και μια συζήτηση που είχαν τις τελευταίες μέρες.

«Ο Μοράτα έχει ανάγκη το να παραμείνει στη Γιουβέντους. Για το καλό του, για να εξελιχθεί όπως μπορεί και να φτάσει στο επίπεδο που μπορεί να φτάσει ως ποδοσφαιριστής, εδώ είναι το ιδανικό περιβάλλον για αυτόν. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Αλβαρο ήρθε πριν δύο χρόνια από την Ρεάλ ως ένα παιδάκι και εδώ τον αντιμετωπίσαμε ως ποδοσφαιριστή, ως βασικό. Η Γιουβέντους είναι το ιδανικό περιβάλλον για αυτόν και του το είπα. Πώς αντέδρασε; Κούνησε το κεφάλι του, πιστεύω και ελπίζω ότι το κατάλαβε».

Δείτε όλς τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου