26 Μαΐ 2016

Για προφορική συμφωνία με τον Μασεράνο κάνουν λόγο Ισπανοί και Ιταλοί

Να πυροδοτήσει βόμβα με τον Χαβιέρ Μασεράνο θέλει η Γιουβέντους, έχοντας ήδη συμφωνήσει μαζί του.

Οσο καιρό τα ΜΜΕ παίζουν με το όνομα του Μίραλεμ Πιάνιτς και του Αντρέ Γκόμες, ο Μπέπε Μαρότα και ο Φάμπιο Παράτιτσι δουλεύουν μια άλλη περίπτωση. Αυτή του Μασεράνο! Το πρωί της Τετάρτης τα καταλανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν ότι ο Αργεντίνος μέσος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους μπιανκονέρι και στη συνέχεια ήρθε η επιβεβαίωση από Ιταλία!

Το Sky Italia, μάλιστα, αποκαλύπτει διάφορες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα ότι οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές άρχισαν πριν 15 μέρες και έφτασαν σε προφορική συμφωνία, κατά πάσα πιθανότητα για συμβόλαιο τριών ετών.

Ο μάνατζερ του μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, έχει ήδη ενημερώσει την Μπαρτσελόνα ότι ο Μασεράνο θέλει να αλλάξει περιβάλλον και ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με την Γιούβε.

Αυτή η προφορική συμφωνία φυσικά, όπως καταλαβαίνει ο καθένας, δεν είναι απαραίτητα δεσμευτική αλλά λειτουργεί σίγουρα σαν... πίεση προς τους Καταλανούς, οι οποίοι θα πρέπει τώρα να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους μπιανκονέρι.

Αν ολοκληρωθεί το deal, η Γιουβέντους θα έχει ενισχυθεί πάρα πολύ στο χώρο του κέντρου με τον 32χρονο άσο, ο οποίος μπορεί με την ίδια άνεση, αν χρειαστεί, να παίξει και στο κέντρο της άμυνας.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου