20 Μαΐ 2016

Τι συγκεκριμένο ζήτησαν οι τιφόζι της Γιούβε από τον Ντιμπάλα

Η Γιουβέντους έτυχε μιας... ξεχωριστής υποδοχής στη Ρώμη και ο Πάουλο Ντιμπάλα άκουσε από τους οπαδούς την επιθυμία τους για τον τελικό.

Σε αντίθεση με την Μίλαν που επέλεξε το τρένο, οι μπιανκονέρι ταξίδεψαν αεροπορικώς από Τορίνο για Ρώμη, όπου τους περίμενε ήδη το επίσημο πούλμαν της ομάδας. Αυτό, μάλιστα, ήταν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου και η ομάδα ανέβηκε κατευθείαν και αναχώρησε για το ξενοδοχείο, θέλοντας να αποφύγει την επαφή με οπαδούς που ενδεχομένως περίμεναν έξω από τον χώρο των αφίξεων.

Παρ' όλα αυτά, ο Αλέγκρι και οι παίκτες του έτυχαν υποδοχής και συγκεκριμένα από υπαλλήλους του αεροδρομίου, οι οποίοι είναι Γιουβεντίνοι. Αυτοί, λοιπόν, περίμεναν το αεροπλάνο και πλησίασαν την ομάδα, έχοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα για τον Ντιμπάλα.

«Πάουλο, βάλ' τους δύο. Βάλ' τους δύο γκολ το Σάββατο», γράφουν οι ιταλικές ιστοσελίδες ότι έλεγαν οι Γιουβεντίνοι υπάλληλοι στον Αργεντίνο, ο οποίος πάντως παρέμεινε συγκεντρωμένος, όπως και οι υπόλοιποι. Ο πιο εκδηλωτικός, χαλαρός και χαμογελαστός, γράφουν οι Ιταλοί, ήταν ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου