14 Μαΐ 2016

Η πιο ωραία κορεό της φετινής χρονιάς με το ξεχωριστό μήνυμα

Με τον πιο εντυπωσιακό και συνάμα όμορφο τρόπο έκλεισε η curva sud αλλά και ολόκληρο το Juventus Stadium το φετινό πρωτάθλημα.

Το γήπεδο των πρωταθλητών Ιταλίας φόρεσε τα καλά του για να διοργανώσει τη γιορτή των πρώτων. Τη στιγμή που βγήκε η ομάδα για τον αγώνα με τη Σαμπντόρια, το γήπεδο μεταμορφώθηκε.

Η λέξη-σλόγκαν της διοίκησης «HI5TORY» και πέντε ιταλικές σημαίες, μία για κάθε σκουντέτο, σχηματίστηκαν στην μεγάλη κερκίδα απέναντι από τους πάγκους. Τα τρία αστέρια σε μαύρες και άσπρες ρίγες σχηματίστηκαν στην curva nord.

Στην curva sud δημιουργήθηκε το πιο εντυπωσιακό σχήμα. Με φόντο την ιταλική σημαία, απλώθηκε ένα γιγαντιαίο πανό με μια... old school μπάλα ποδοσφαίρου (με την ημερομηνία 1897) και πάνω και γύρω από αυτήν, τα πέντε τελευταία σκουντέτι με τις ημερομηνίες της δεκαετίας του '30, τότε που η ομάδα του Κάρλο Καρκάνο έγραψε για πρώτη φορά ιστορία με το 5Χ5 και τις τωρινές κατακτήσεις των ομάδων του Αντόνιο Κόντε και του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Λίγες ομάδες έχουν μπει στην ιστορία...», έγραφε το πανό που είχε απλωθεί στο διάζωμα των Drughi. «Μόνο μία είναι θρύλος», συμπλήρωνε το πανό στο κάτω διάζωμα, στις θέσεις των Viking, Tradizione, Nucleo.

Forza Juve!

Δείτε τις φωτογραφίες









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου